begravelse bisættelse Vordingborg Kommune Stege stensved præstøxl-byg i PræstøDGI Huset Vordingborg svømmehal vandlandBrændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400
Bager i Nyråd v Vordingborg

Kvinderne klarede den på yderste marginal

I lørdagens kamp skulle Vordingborg IF’s kvinder vinde over Rødovre for at været sikker på ikke at rykke ud af Kvindeserie Øst.

Kvinderne kunne også overleve, hvis de direkte modstandere tabte deres kampe. Og de direkte modstandere tabte deres kampe og så blev det ligegyldigt at de selv tabte 2-3 til Rødovre.
Første halvleg blev en underholdende affære – hvor begge hold satsede offensivt. Vif kom foran med både 1-0 og 2-1, men Rødovre udlignede inden pausen.
2. halvleg blev en rodet affære fra begge sider, dog med VIF med overtag i både spil og chancer. Ikke desto mindre score Rødovre sejrsmålet efter en god gang klumpspil foran VIF-målet.
Efter en svær sæson er der altså lykkedes VIF’s kvinder at fastholde pladsen i rækken. Og der bliver forhåbentlig mulighed for at udvide og forstærke truppen med spillere fra klubbens talentfulde U18 piger.
Så det bliver spændende at følge kvinderne i næste sæson og se om de kan forbedre dette års placering.