begravelse bisættelse Vordingborg Kommune Stege stensved præstøBrændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400DGI Huset Vordingborg svømmehal vandlandxl-byg i Præstø

Vordingborg IF spillede ude mod Nakskov

Publiceret

: ,

Fredag aften drog Vordingborgs bedste fodboldhold til Nakskov.

Vordingborg skulle forsvare sin førsteplads mod Nakskov som ligger langt nede, så på papiret burde det være en overkommelig opgave.

Men første halvleg var fuld med fejl og dårlige afleveringer, og til Vordingborgs held var Nakskov heller ikke skarpe, men samtidig stod målmand Bech fantastisk med mange flotte redninger.

Ved halvleg var stillingen 0 – 0

I det 55. minut kom hjemmeholdet foran 1-0, Michael Olsen udlignede 3 minutter senere til 1-1.
I minut 59 lavede Vordingborg selvmål til 2-1. I det 63. minut udlignede Vordingborg til 2-2 ved Mikkel Bruun. I det 69. minut kom det forløsende mål fra Nicolai Andreasen til sejrsmålet 2-3.