Brændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400begravelse bisættelse Vordingborg Kommune Stege stensved præstøDGI Huset Vordingborg svømmehal vandlandxl-byg i Præstø
Restaurant Snekken i Vordingborg

Vordingborg IF i vigtig kamp søndag

Vordingborg IF skulle søndag middag møde Nykøbing F i Sjællandsserien.

Det var en vigtig kamp for Vordingborg da en sejr var nødvendig for at generobre førstepladsen som pt var snuppet af Slagelse B&I med en kamp mere.

Omkring 400 var mødt op i det gode vejr for at se kampen.

Nicolai Andreasen bragte efter kort spilletid Vordingborg foran med 1 – 0.

I det 20. minut udlignede gæsterne til 1-1 efter en fejl i forsvaret. Mathias Drost udgik efter en hård tackling.

Michael Olsen bragte Vordingborg foran 2-1 i halvlegens overtid.

I 2. halvleg gjorde Mikkel Bruun det til 3 – 1 på straffe og det ser godt ud for Vordingborg.

Michael Olsen får advarsel kort før tid og hjemmeholdet spiller med en mand i undertal og det resulterer i straffe til gæsterne som de sikkert sætter ind til stillingen 3-2 som også bliver kampens resultat.

Stor jubel blandt publikum og Vordingborg er igen nummer 1 i Sjællandsserien med samme point men bedre målscore end Slagelse B&I.

Anders Nielsen fra Vordingborg IF blev kampens spiller.