Brændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400DGI Huset Vordingborg svømmehal vandlandxl-byg i Præstøbegravelse bisættelse Vordingborg Kommune Stege stensved præstø

Sport

Floorball – Sæsonnens sidste kamp for herrerne

Publiceret

: ,

Sydsjællands Floorball Clubs to seniorhold rundede i weekenden sæsonen af med sejr til begge hold. Herreholdet spillede i Høje Taastrup.

Herrer serie 1 øst kreds 3
Sons of Hothouse Floorball Høje Taastrup – Sydsjællands FC 1-5
Periodecifre: 0-1, 1-0, 0-4

Herrerne skulle deres sidste kamp møde holdet fra Høje Taastrup i Taastrup. Det blev en kamp, hvor der i de to første perioder blev spillet lige op – dog med en  lille overvægt på bolden til SFC. Begge hold havde chancerne, men ind ville bolden ikke.

SFC kunne dog gå til pause efter første periode på en scoring midt i perioden af August Engell, der tæt under mål fik placeret kuglen i Taastup-nettet efter  at have modtaget en god aflevering af Steffen Reginold. I anden periode gik det modsat, da hjemmeholdet fik udlignet til 1-1. Dermed var der lagt op til en spændende tredje og sidste periode.

SFC kom bedst fra start, da Steffen Reginold efter blot et par minutters spil fra egen forsvarszone egenhændigt tog turen gennem banen for at afslutte til 1-2 med et velplaceret håndledsskud. Det kom hjemmeholdet sig aldrig over og gik efterfølgende ned, mens SFC-spillet blev bedre og bedre.

Efter fjorden minutters spil scorede Michael Holm til 1-3 efter at have sat to mand på tværs af banen. Føringen blev yderligere øget et par minutter senere, da Jacob S. Nielsen fra mellemdistancen placerede kuglen i krydset til 1-4. Kort efter fik hjemmeholdet en tominutters udvisning. Det benyttede SFC-holdet sig af, da de i vel nok sæsonens bedste overtalsspil cementerede en sikker sejr på 1-5, da Tobias Johansen fyrede kanonen af fra distancen.

Status efter holdets sidste kamp er, at man højst tænkeligt ender på en andenplads i rækken. Man er pt a point med rækkens stærke hold fra Skælskør Eagles Floorball, men da Skælskør mangler en kamp – og det mod samme hold, Benløse FC, som de besejrede 15-2 i søndagens kamp, må man forvente, det falder ud til en sejr for Skælskør.

Arkivbillede – da der ikke er modtaget billeder fra den omtalte kamp.