Stege Stensved præstø og vordingborg begravelseDGI Huset Vordingborg svømmehal vandlandBrændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400xl-byg i Præstø

Klaus Lohmann

Udgivet kl. 11:07, d. 08. nov 2020

Vordingborg IF U16 vandt overbevisende mod Brøndby Strand.

Vordingborg IF U16 – Info om årets sæson fra træner Morten Bro.

I går mødte Vordingborg IF U16, Brøndby Strand og vandt en overbevisende sejr med hele  3-1.

Træner for U16 Morten Bro skriver her til Vordingborg.In

VIF U16 spillede deres sidste turneringskamp i denne sæson.

Som oprykkerhold i Øst 2 var det en spændende sæson, da vi skulle se om vi kunne være med på et højere niveau.

Nu kan vi så gøre status, det blev til 3 sejre, ikke mindre end 4 uafgjorte kampe og kun 2 nederlag med et enkelt mål. Drengene har gjort det super flot og sluttede af på hjemmebane mod Brøndby Strand IK, hvor de igen beviste, at de bestemt hører til i minimum Øst 2 rækken.

I kampen mod Brøndby Strand IK viste VIF drengene lige fra start, at de var klar til at tage kampen op mod de fysisk stærkere modstandere fra Brøndby. VIF spillede sig igennem Brøndby Strands midtbane og forsvar og kom ofte fri på kanterne, som endte i gode forsøg på Brøndbymålet. Brøndby Strand kunne ikke spille sig igennem VIF, så deres koncept var lange bolde op imod deres angriber og så håbe på det bedste.

VIF kommer bedst fra start, da Elias Friederichsen laver et højt genpres efter at VIF har mistet bolden helt oppe i Brøndby’s venstre side. Bolden tackles ind foran Brøndbymålet, hvor Chris Nlele Makiteko kaster sig med hoved først ind foran en Brøndbyforsvarer og header bolden i mål til 1-0.

Kort tid efter svarer Brøndby desværre igen. På en af Brøndby’s lange bolde op imod deres angriber, får angriberen bolden under kontrol og skubbet forsvarsspiller Lasse Duus nok væk, til at han kan dreje rundt og sende bolden i mål, uden chance for Sylvester Morgan i VIF-målet og 1-1.

Senere i 1 halvleg får VIF et hjørnespark, som Isak Christoffersen tager sig af. Isak sender bolden langt over i bageste område af målfeltet, hvor Tobias Larsen rykker sig flot fri af sin oppasser og header bolden hårdt i kassen til 2-1.

Stillingen holder til halvleg, selv om Lasse Duus får 10 min. pause pga. et gult kort.

I anden halvleg fortsætter Brøndby med lange bolde og VIF spiller sig fortsat igennem Brøndbykæderne. Efter ca. 10 min. slider Tobias Larsen sig igen fri af sin oppasser og dribler ind i målfeltet hvor han bliver nedlagt af en Brøndbyspiller. Straffe til VIF, som Isak Christoffersen tager sig af. Isak sparker bolden i venstre side af målet og bolden går sikkert i kassen, selv om målmanden lige får fingerspidserne på bolden og 3-1 til VIF.

Brøndby begynder at spille med tre angribere for at lægge mere pres på VIF og komme tilbage i kampen. Dette ændrer dog ikke det store, da VIF står godt i forsvaret og især på midtbanen hvor Thor Leonhardt Nielsen og Malte Sten Nielsen spiller en flot kamp. Brøndby tilspiller sig en stor chance foran VIF-målet, men den får Sylvester Morgan flot vippet op over mål.

VIF har flere store chancer, som desværre ikke ender med mål så kampen ender fuld fortjent 3-1 til VIF. Chris Nlele Makiteko bliver dagens VIF-spiller.

Et flot punktum for en god sæson. VIF U16 har dog endnu en pokalkamp til gode mod Herlufsholm, som spilles på torsdag kl. 19 på Panteren.