xl-byg i Præstøbegravelse bisættelse Vordingborg Kommune Stege stensved præstøBrændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400DGI Huset Vordingborg svømmehal vandland

Lørdag var der igen en vigtigt kamp for Vordingborg IF i fodbold i sjællandsserien.

Kampen startede klokken 13.00 i Vordingborg og det var mod Gørslev.

Vordingborg skulle forsvare sin førsteplads.

Vordingborg viste igen hvorfor de er nummer et i rækken.

Ved halvleg var hjemmeholdet foran 3-1. Gørslev havde en chance og den udnyttede de.

Anders Nielsen røg ind i en lidt grim “tackling” hvor han fik et kraftig slag på næsen i første halvleg, det så ret voldsomt ud med blod over det hele. Han blev skiftet ud men kom ind igen senere.

Anders Nielsen måtte ud efter hårdt slag mod næsen.

Vordingborg var dominerende og kunne have lukket kampen flere gange med skud lige forbi stolpen og skud lige over mål.

Meget kort før tid fik Gørslev tilkendt et straffe som de satte ind og pludselig var der spænding på.

Gørslev reducerer til 3-2 på straffe.

-Dommer dommer, hvor meget tid er der igen, blev der råbt ude fra trænerbænken.

Der var lagt tre minutter til.

Der blev ikke flere mål og kampen sluttede 3-2 til Vordingborg som stadig fører rækken. Slagelse har en kamp færre som de spiller på mandag mod bundholdet Frem Sakskøbing, og vinder Slagelse er de på samme pointtal som Vordingborg.

Nicolai Andreasen scorede to mål og Michael Olsen et mål for Vordingborg.

Foran 3-1 var der smil på hos trænerne, smilene stivnede dog hen mod slutningen da Gørslev reducerede til 3-2