xl-byg i PræstøDGI Huset Vordingborg svømmehal vandlandBrændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400begravelse bisættelse Vordingborg Kommune Stege stensved præstø

Udgivet kl. 20:53, d. 15. sep 2018

Storsejr til Vordingborg

I fodboldens serie 1, pulje 2, spillede Vordingborg.IF på hjemmebane lørdag eftermiddag mod Kalundborg.

Det blev til en storsejr på hele 5 – 1 til Vordingborg.

Efter 17 minutters spil bragte Michael Olsen Vordingborg foran med 1 – 0, efter 36 minutter bliver der straffe til Vordingborg som Benjamin Rud Jensen sætter ind til 2 – 0.

Efter halvleg og i det 52. minut øger Anderson Kabamba til 3 – 0. to minutter senere reducerer Kalundborg til 3 – 1.

Igen i 62. minut scorer Benjamin Rud Jensen til 4 – 1, og i 68. minut scorer Mikkel Bruun til 5 – 1, hvilket blev kampens resultat.

Det var helt fortjent, Vordingborg var bare bedre over hele linien. Kalundborg begyndte at lugte blod da de reducerede til 3 – 1, men de fik ikke flere mål. Kalundborgs målmand gjorde det rigtig godt, og det selvom han var skadet.

Vordingborg brændte nogle store chancer, især i starten af kampen, men sad på kampen.

Kilde Bjarne “Puma”, holdleder for Vordingborg.

Vordingborg ligger nu på en fjerdeplads efter fem kampe og 8 point.

Hjælp og vind: Hjælp os med at få en bedre gratis netavis ved at tilmelde dig nyhedsbrevet under denne artikel. Flere læsere, flere tilmeldinger, så kan vi lave en bedre avis.

Samtidig deltager du i lodtrækningen af store gavekort gældende til handelsstandsforeningerne i Stege, Præstø og Vordingborg.