Brændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400xl-byg i Præstøbegravelse bisættelse Vordingborg Kommune Stege stensved præstøDGI Huset Vordingborg svømmehal vandland

admin

Udgivet kl. 11:23, d. 09. sep 2018

Serie 1. Gørslev – Vordingborg.IF i en målrig kamp

Fodbold: Vordingborg IF serie 1 spillede lørdag ude mod Gørslev i en målrig kamp.

Efter 12 min kom Vordingborg foran 0-1 ved Jakob Kistrup. Igen efter 19 min øgede de forspringet til 0- 2 ved Michael Olsen. Gørslev reducerede til 1-2 efter 30 min. I det 39. minut scorede Vordingborg igen til stillingen 1-3 ved Tomas Hebo hvilket holdt til halvleg.

Efter 50 minutter reducerede Gørslev til 2-3 og tæt ved slutfløjt udlignede Gørslev til 3-3 i overtiden på hjørne.

Bjarne Puma fortæller første halvleg var lige efter bogen, Vordingborg spillede flot fodbold og kunne / burde havde været foran med to til tre mål mere.  Anden halvleg er ikke værd at skrive om.

-Ærgerligt vi gik glip af to point.

Hjælp og vind: Hjælp os med at få en bedre gratis netavis ved at tilmelde dig nyhedsbrevet under denne artikel. Flere læsere, flere tilmeldinger, så kan vi lave en bedre avis.

Samtidig deltager du i lodtrækningen af store gavekort gældende til handelsstandsforeningerne i Stege, Præstø og Vordingborg.

Der udloddes tre gavekort. To på 2000 kr. og et på 1000 kr.

Konkurrencen udløber den 17. okt., hvorefter vinderne vil blive kontaktet.