xl-byg i PræstøDGI Huset Vordingborg svømmehal vandlandBrændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400begravelse bisættelse Vordingborg Kommune Stege stensved præstø

Lokalopgør Nyråd/Langebæk Alliancen og Ørslev

I fodboldens serie 2 pulje 4 spillede Nyråd/Langebæk Alliancen og Ørslev et rigtig lokalopgør.

Stensved Stadion lagde græs til i lokalopgøret i et skønt fodboldvejr.

Efter 18 minutter bringer Patrick Kierulff Hansen gæsterne foran 0-1 med en assist fra Lasse Schou.  Igen efter 32 minutters spil øger Patrick Kierulff Hansen med en assist fra Jeppe Bonne Beck føringen til 0-2 hvilket også var stillingen ved halvleg.

Efter ca 60 minutters spil har hjemmeholdet et skud på stolpen.

-Var den gået ind havde vi måske set en mere spændende kamp, lød det fra en af tilskuerne.

Ørslev var bedst og gode i omstillingsspillet. Det var fuld fortjent gæsterne vandt.

-Det var nogle gode mål de lavede, lød det fra en tilskuer.

Der gik lidt inflation i brugen af de gule og røde kort hen mod slutningen.

Ialt blev der givet 5 gule kort og alle var til hjemmeholdet. De sidste tre blev givet i slutminutterne og to blev vekslet til røde da både Kristoffer Mikkelsen og Matias Mazanti begge havde et gult kort i forvejen.Dommer var Pete Kines.

Foto Anders Munch / netavisen Vordingborg.in

VIND STORE GAVEKORT: Du kan tilmelde dig netavisens nyhedsbrev lige under dette opslag i det grå felt. Det eneste vi skal bruge er din emailadresse. Samtidig deltager du  i lodtrækningen om et gavekort på 1500 kr til vores tre Handelsstandsforeninger i Stege, Præstø og Vordingborg, samt et gavekort på 1500 kr til Kvickly Vordingborg. Vi trækker 31. oktober.