bedemand begravelse vordingborg møn præstø falster og lolland
Bogføring og regnskab af Karin O. Jørgensen Vordingborg.
xl-byg i PræstøBrændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400begravelse bisættelse Vordingborg Kommune Stege stensved præstøDGI Huset Vordingborg svømmehal vandland

Lokal cykelrytter i førertrøjen i Campione cup

Cykelrytteren Julius Løvstrup Birkedal, der sidste år vandt Vordingborg idrætspris, vandt lørdag 27. Maj første etape af Campione Cup der køres i det kuperede terræn omkring Ejer Baunehøj.

Campione cup er en cup der består af tre løb der køres over tre dage i Midtjylland.
Julius stillede op i U17 klassen der kørte fire omgange af 19.2 km, ialt 76,8 km.
Julius sad på sidste omgang med i et udbrud på ni ryttere, der havde et hul ned til hovedfeltet på omkring et minut. Da der er omtrent 3 km tilbage af løbet stikker Julius og en anden rytter, Jakob Resen fra Ordrup Cykleklub, af fra gruppen og de kører sammen op ad den sidste bakke mod målstregen, hvor Julius holder holder Jakob bag sig og vinder etapen.
På 3. Pladsen kom holdkammeraten fra Holbæk Cykel Sport, Sylvester Stokbro.
Det betyder, ud over sejren, at Julius starter 2. Etape iført løbets gule førertrøje, kunsten er så at forsvare den, da der er mange der gerne vil overtage.
Det er Julius første sejr som førsteårs U17 rytter hvor han som 14 årig kører mod drenge der er op til 16 år.
Tekst og foto: Mark Birkedal