Brændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400xl-byg i Præstøbegravelse bisættelse Vordingborg Kommune Stege stensved præstøDGI Huset Vordingborg svømmehal vandland

Anders Munch

Udgivet kl. 10:36, d. 29. apr 2024

Slutspurten er sat i gang med en storsejr

Der var ingen slinger i valsen, da Vordingborg IF tog imod Slagelse B&I hjemme på THUN Arena.

Det vestsjællandske mandskab der i denne sæson indtager i placering i bunden af tabellen, bed kun sporadisk fra sig den første halve time, og da stadionuret rundede de 90 minutter, blev gæsterne sendt hjem med et nederlag på hele 7-0 i bagagen.
Der skulle ikke gå mere end 8 minutter, før Frederik Frederiksen kunne bringe Vordingborg foran 1-0 efter flot forarbejde af Christian Justesen og Jacob Østerby. Det lugtede derfor langt væk af en storsejr til hjemmeholdet, men sjusket opspil og en del missede chancer af blandt andre Florin Florea, Niclas Kjær og Christian Justesen, som havde fået chancen fra start, betød at vi skulle helt hen til første halvlegs tillægstid før 2-0 målet kom.
Jacob Østerby kom højest ved bagerste stolpe på et skarpt slået hjørnespark fra Niclas Kjær og headede bolden i kassen uden chance for Slagelse keeperen.
Trods en 2-0 føring, var træner Kenneth Hansen langt fra tilfreds med indsatsen i første halvleg og drengene fik en mindre opsang i pausen.
Den blev taget til efterretning, og anden halvleg var kun 1 enkelt minut gammel, da Lucas Mieritz efter endnu et hjørnespark var først over en løs bold på kanten af feltet og flot bankede kuglen i det lange hjørne til 3-0.
Herefter var alt håb for længst slukket hos et modløst Slagelse hold, og det var reelt kun spørgsmålet om størrelsen af sejren som fortsat var interessant.
Indskiftede Yasar Uysal skulle kun bruge få minutter på banen, inden han med en kølig afslutning kunne gøre det til 4-0, hvorefter ligeledes indskiftede Andreas Ginsbo på 2 friløbere gjorde det til både 5-0 og 6-0.
Vordingborg vadede i chancer, men en enorm uskarphed betød, at vi skulle hen til det 86. Minut før Viktor B. Olsen kunne lukke og slukke til slutresultatet 7-0, da han iskoldt lobbede bolden over en fremadstormende Slagelse målmand.
Resultatet betyder, at Vordingborgs chancer for at snuppe 2. Pladsen i rækken – som giver en playoff kamp om oprykning til Danmarksserien, fortsat er indenfor rækkevidde med kun 4 point op til Tuse.
Vordingborg møder rækkens to bundhold i de næste to kampe mod hhv. Væggerløse på udebane torsdag aften og Rødby BK hjemme på THUN Arena lørdag d. 11/5.