Brændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400DGI Huset Vordingborg svømmehal vandlandxl-byg i Præstøbegravelse bisættelse Vordingborg Kommune Stege stensved præstø
Udby Kro festlokaler middag

Fodbold 1. div.: Nykøbing FC – Silkeborg IF

Spændende opgør i 1. division.

Første halvleg er jævnbyrdig og med stort set lige mange chancer.

Mathias Gehrt bringer hjemmeholdet foran 1-0 idet 57. minut. Silkeborg presser derefter og i det 60. minut scorer Sebastian Jørgensen til 1-1. Derefter lægger hjemmeholdet hårdt pres på gæsterne og Emil Holten i det 62. minut til 2-1.

Kampen bølger frem og tilbage men Nykøbing har dog overtaget og i det 93. minut scorer Mikkel Dahl til 3-1 som blev kampens resultat.

Henrik Danelund, tidligere direktør for NFC, udtaler at Tom Hansen er deres mest loyale og trofaste sponsor i medgang og modgang gennem mange år.

Sponsor/anlægsgartner Tom Hansen med firmaet Toms Have Park & Anlæg.

Adm. Direktør for NFC , Axel Castenschiold,  udtaler, at målet 2020 Superligaen nu er tættere på efter sejren på 3-1 over SIF, men alligevel ikke helt, da reglerne for oprykning til superligaen er ændret så det bliver sværere at rykke op, da der bliver færre hold i superligaen.

-Vi kan ikke få armene ned, kan ikke være negative, når vi vinder 3-1 over SIF som er nedrykkere fra Superligaen og ligger nr 2.

Nu ligger NFC som nr 5 med 26 point ligesom Næsteved på 4. pladsen og FC Fredericia på 3. pladsen.

På søndag er der lokalopgør i Næstved klokken 13.45 mellem Næstved og Nykøbing FC.