xl-byg i PræstøDGI Huset Vordingborg svømmehal vandlandbegravelse bisættelse Vordingborg Kommune Stege stensved præstøBrændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400

Sejr på Falster

En tur til Falster for at møde rækkens bundprop, der kun har hentet 1 enkelt point i sæsonen lyder ikke umiddelbart som en svær opgave.

Væggerløse Boldklub har dog oprustet markant i vinterpausen og har i foråret leveret fine resultater, hvor det mange gange har været lige ved og næsten.
Det var derfor også en kamp, der blev lige så svær som ventet.
Alt forløb planmæssigt i første halvleg, hvor Steen Jensen blev dobbelt målscorer efter to dødbolde og med en 2-0 føring lignede det en sikker sejr.
Væggerløse bed dog fra sig, og målmand Jakob Kruse skulle hive flere gode redninger ud af ærmet for at holde nullet til pause.
Efter pausen skulle der ikke gå længe inden Væggerløse fik udnyttet en hurtig omstilling til at reducere til 1-2, og så var spændingen pludselig tilbage i kampen.
Kort efter synes kampen dog afgjort, da Viktor Bitsch-Olsen efter et par store VIF tilbud endelig kunne sparken bolden i nettet til 3-1 og et hårdt spillende Væggerløse hold samtidig blev tildelt et gult kort.
Men igen bed Væggerløse fra sig. Nede med 2 mål og en mand i undertal fik de tildelt et noget tvivlsomt straffespark, der sikkert blev omsat.
Det gav igen hjemmeholdet liv, og de skulle kun bruge få minutter inden der var udlignet til 3-3 og katastrofen pludselig lurede.
Anfører Jeppe Bonne Beck ville det dog anderledes, og på en aften hvor ikke mange ting lykkedes, bankede Bebs flot bolden i kassen på et langskud til slutresultatet 4-3.
I slutminutterne kogte kampen og Væggerløse endte en mand i undertal, da en spiller blev præsenteret for et direkte rødt kort.
Alt i alt blev det ingen skøn fodboldkamp, men vi må også erkende, at Væggerløse kæmpede med alt hvad de havde og spiller en god kamp. Vi glæder os derfor over at tage fra Falster med de 3 point, inden Rødby venter på hjemmebane næste weekend.