Bogføring og regnskab af Karin O. Jørgensen Vordingborg.
xl-byg i PræstøDGI Huset Vordingborg svømmehal vandlandBrændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400begravelse bisættelse Vordingborg Kommune Stege stensved præstø
Udby Kro festlokaler middag

Floorball – Vel nok bedste kamp til dato

Søndag spillede Sydsjællands Floorball Clubs herrehold mod Skælskør Eagles. Til trods for få mål blev det en intensiv og velspillet kamp, der var yderst seværdig og spændende.

Herre, serie 1 øst, kreds 3
Sydsjællands FC – Skælskør Eagles Floorball 3-2
Periodecifre 1-1, 1-1, 1-0

Der var smil over hele linjen efter dagens sejr. Foto Vordingborg.in

Ved første bekendtskab tidligere i sæsonen mod holdet fra Skælskør blev det til et nederlag på hele 8-1 mod et skælskørmandskab, der tæller op til flere spillere, der har spillet på højere niveau. Det var derfor et reduceret og toptunet SFC-hold, der stod klar i Iselingehallen søndag formiddag.

Frislag til Skælskør foran SFC-målet. Foto Vordingborg.in

De meget mobile, skudstærke og boldsikre skælskørspillere udgjorde en konstant trussel mod SFC-målet. Men hjemmeholdet formåede med fornuftigt overblik og tålmodighed i opspillet at holde hovedet koldt.

Der skulle lidt hjælp fra skælskørkeeperen til at bringe SFC-holdet i front, da han midt i første periode fik fumlet bolden i eget net efter et efter SFC-forsøg. I sidste minut af perioden lykkedes det så endeligt for Skælskør at udligne til 1-1.

Det velspillende SFC-mandskab havde meget spil og kom frem til mange chancer. Her SFCs nr. 13, Tobias Johansen, der forsøger sig. Foto Vordingborg.in

Anden periode var blot to minutter gammel, da gæsterne bragte sig i front til 1-2, men efter yderligere fem minutter udlignede SFCs Mikkel Rosquist på assist af Michael Holm til 2-2, hvilket var resultatet efter de tyve minutters spil.

Tredje og sidste periode blev afviklet i et højt tempo, hvor begge mandskaber konstant forsøgte at få det mål, der meget vel kunne være afgørende for sejren. Skælskør ofte med kraftfulde forsøg langt udefra fra backs eller høje lange bolde frem mod en spiller, der lå foran SFC-målet og skyggede for keeperens udsyn. Hjemmeholdet forsøgte tålmodigt at spille sig frem til målgivende forsøg.

Sejren er i hus og der gives “high five”. Foto Vordingborg.in

Med et halvt minut tilbage af kampen kom forløsningen, da SFCs Nikolaj Martins fik bolden i mål på assist af Mikkel Rosquist til 3-2. Efterfølgende skiftede Skælskør målmanden ud til fordel for en ekstra markspiller, men det rakte ikke, og SFC-holdet kunne efter dommernes slutfløjt juble over en velspillet kamp og tre point til samlingen.

Som traditionen foreskriver takker spillerne, her hjemmeholdet, dommerne efter kampen. Foto Vordingborg.in

Årets sidste opgave for Sydsjællands herrer bliver kommende søndag, hvor der spilles på udebane mod Benløse FC4 i Ringsted. Med en sejr kan holdet fortsat indtage rækkens førsteplads.