DGI Huset Vordingborg svømmehal vandlandbegravelse bisættelse Vordingborg Kommune Stege stensved præstøBrændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400xl-byg i Præstø

Sport

Floorball – Sæsonnens sidste kamp for damerne

Publiceret

: ,

Sydsjællands Floorball Clubs to seniorhold rundede i weekenden sæsonen af med sejr til begge hold. Dameholdet spillede i Rungsted.

Dagens SFC-hold i Rungsted. Foto Anne Suensen.

Floorball, damer, 1.division øst
Rungsted Hørsholm FC-Sydsjællands FC 1-3
Periodecifre: 0-2, 1-0, 0-1

På trods af en lang køretur sent søndag eftermiddag var det et veloplagt hold, der mødte i Rungsted til sæsonens sidste kamp. Holdets coach, Anne Suensen, beretter om kampen:

-Der var fart på fra første fløjt med god fight over hele linjen. Selvom vi havde svært ved at komme forbi dem i starten, fandt Louise Suensen et hul og scorede på et langskud til 0-1 efter godt et minuts spil. Ditte Jørgensen gentog denne bedrift sidst i perioden, da hun efter assist af Maria Skamris øgede føringen til 0-2. I slutningen af anden periode reducerer hjemmeholdet lidt heldigt til 1-2, da et skud rettes af efter at have ramt en SFC-spiller.

-Vi blev lidt nervøse i starten af tredje periode, da Rungsted kom ud med “lyn og torden”. Sidste kamp endte uafgjort, efter vi havde ført. Men denne gang holdte vi skansen. Fire minutter før tid blev der taget “timeout”. Kæden blev forstærket, og der blev kæmpet til det sidste. Rungsted tog målkeeperen ud i forsøget på at lægge maksimalt pres. Vi fik tilkæmpet os bolden, og i fin stil kunne Maria Moos score karrierens første mål i et tomt Rungstedmål til slutresultatet 1-3.

Efter kampen hilses der og takkes af. Foto Anne Suensen.

SFC-damerne er efter sidste kamp i samme situation som herrerne; Holdet ligger nu på førstepladsen et point bedre end Helsingør FT, men da Helsingør stadig mangler to kampe, skulle det være en skidt dag for det ellers så stærke hold, hvis de ikke kan trække minimum en sejr hjem. Holdet fra Vallensbæk Floorball kan dog også snuppe andenpladsen fra SFC-damerne. De mangler en kamp, og det er mod Vanløse Floorball, som blot har formået at tilkæmpe sig et point i forårssæsonen.