Brændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400begravelse bisættelse Vordingborg Kommune Stege stensved præstøxl-byg i PræstøDGI Huset Vordingborg svømmehal vandland

Sport

Floorball – Rutinen vandt

Publiceret

: ,

I søndagens møde mellem damerne fra Sydsjællands FC og Hafnia FC trak københavnerne det længste strå, da de med gode afleveringer, flot sammenspil og ikke mindst tålmodighed vandt kampen.

Zonegrundspil, damer Sydsjællands FC – Hafnia FC 3-8
Periodecifre: 0-1, 0-4, 3-3

Der var ofte trængsel foran SFC-målet. Foto Vordingborg.in

I første periode fulgte SFC-damerne ellers godt med og holdt de dygtige Hafniaspillere godt nede med tætte markeringer. Resultatet efter første periode var en begrænset føring på et enkelt mål til Hafnia scoret i de sidste minutter af perioden.

Det var et forvandlet Hafniahold, der kom ud til anden periode. Holdet spillede kuglen tålmodigt rundt, og med gode præcise pasninger formåede de og presse spillet frem på SFCs banehalvdel og splitte forsvaret.

Jævnligt fik hjemmeholdet slået bolden op i Hafnias ende, men alt for ofte løb chancerne ud i sandet. Foto Vordingborg.in

Med to mål scoret i starten- og to mere i slutningen af anden periode blev grundlaget til sejren lagt. De afslutninger, der kom ude fra bagspillerne var ikke af skræmmende karakter, men da der samtidig var godt pres på foran SFC-målet, var det svært for SFC-keeper Sabrina Haugsted at få overblik, og bolden nærmest “sneg” sig i mål.

En anden årsag til de scorede mål skyldtes, at hjemmeholdet havde svært ved at dække af foran eget mål. Alt for ofte lykkedes det for de garvede Hafniaspillere med enkle midler – her god placeringsevne at drive gæk med SFC-forsvaret.

Mod slutningen af kampen tog coach, Anne Kofod, en time-out for at få sat styr på de sidste minutter. Foto Vordingborg.in

Bagud med fem mål gik hjemmeholdet ind til sidste periode. Med det vanlige gå-på-mod forsøgte de til stadighed at holde liv i kampen. Den gejst fik et ekstra nyk, da Anja O. Pedersen fik reduceret, da hun efter blot et par minutters spil fik “halvflugtet” bolden ind bag Hafnias keeper. Kampen bølgede frem og tilbage men stadig med Hafnia i meget mere organiseret boldstyrende spil. Der var ofte trængsel foran hjemmeholdets mål.

På et selvmål, der var absolut uheldigt, samt et straffesalg scorede gæsterne to af de tre mål, de fik i perioden.

Med tre minutter tilbage af kampen og bagud 1-8 tog SFC-coach, Anne Kofod en time-out, hvor SFC-mandskabet fik styr på sig selv, inden de sidste minutters intense fight. Efterfølgende viste SFC-anfører, Louise S. Holm, vejen, da hun hele to gange formåede at score til kampens endelige resultat 3-8, inden kampens dommere fløjtede af.