xl-byg i PræstøDGI Huset Vordingborg svømmehal vandlandbegravelse bisættelse Vordingborg Kommune Stege stensved præstøBrændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400

SFCs herrer sikrede sig i søndagens kamp tre point på hjemmebanen i Iselingehallen i Vordingborg.

Herrer serie 1 øst kreds 3
Sydsjællands FC – Greve FC2 10-2
Periodecifre: 3-0, 4-2, 3-0

Lørdagens SFC-hold. Foto Vordingborg.in

Sydsjælland FCs herrer viste fra start gode takter. Godt sammenspil og bevægelse skabte et flow i bolden, som gæsterne fra Greve havde svært ved at følge. Med tålmodighed i spillet og godt brug af backs, hvor bolden blev lagt af og spillet tilbage, havde SFC-herrerne langt størstedelen af periodens spil. Greve var sjældne gæster på SFCs banehalvdel og halsede for det meste efter. Scoringen blev efter godt fire minutters spil åbnet af Michael Holm, der også blev dagens topscorer med tre mål, hvilket efter kampen bragte ham ros af fruen, der under kampen sad ved dommerbordet.

Selv da hjemmeholdets Tobias Johansen sidst i perioden måtte indtage bænken i “straffeboksen” i to minutter formåede SFC-mandskabet en mand mindre på banen med overblik og fornuft at holde på bolden i langt størstedelen af tiden, og de kunne efter de første tyve minutter gå til pause med en føring på 3-0. Ud over nævnte scoring nettede August Engell og Rasmus Parding.

Coach og anfører, Alex Christensen dikterer inden kampstart slagplanen.

I anden periode kom gæsterne fra Greve mere med i spillet, og det lykkedes dem at score to gange. Det ændrede dog ikke på det faktum, at SFC-spillerne fortsatte med at skabe sig mange chancer og score. Perioden sluttede 4-2 med scoringer af Tobias Johansen, Mikkel Rosquist og to af Nikolaj Martins.

“Face-off” – kampstart.

Tredje og sidste periode var  stort set en gentagelse af anden. Man var aldrig i tvivl om kampens udfald. Med yderligere tre scoringer – som tidligere nævnt to af Michael Holm samt af Jacob S. Nielsen, endte kampen 10-2 i hjemmeholdets favør.

Det var i øvrigt en fornøjelse at overvære kampen fra sidelinjen. Selv om der blev “gået til stålet” af begge hold, var der plads til et smil og klap på skulderen til modstanderen efter diverse tætte infights. Noget der kommer såvel sporten som begge hold til ære. Kampen blev endvidere dygtigt afviklet af SFC-dommerparret, Michael S. Nielsen og Claus Andersen.

Anfører, Alex Christensen, takker på sit holds vegne gæsterne fra Greve for fremmødet og en god kamp.

Med dagens sejr indtager SFC-herrerne efter otte kampe rækkens andenplads kun overgået af holdet fra Skælskør Eagles Floorball, der fører i kraft af en bedre målscorer.

SFC-holdet fanget i den efterfølgende “sejrsdans”.

Næste kampe for SFC bliver kommende søndag d. 3. februar, hvor der er dobbeltkamp på hjemmebanen i Iselingehallen: Herreholdet tager imod Benløse FC4 i serie 1, og damerne ligeledes mod Benløse i 1. division. Der er kampstart klokken 10.30 og 12.30, gratis adgang og kaffe på kanden.