xl-byg i PræstøDGI Huset Vordingborg svømmehal vandlandStege Stensved præstø og vordingborg begravelseBrændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400

Lørdag drog damerne fra Sydsjællands FC den lange vej til Helsingør for at møde dameholdet fra Helsingør FT.

Lørdagens SFC-hold i Helsingør. Foto SFC

Floorball Helsingør FT – Sydsjællands FC 3-4
Periodecifre: 0-0, 2-2, 1-2

Efter en lige og flot spillet dyst kunne damerne fra Sydsjællands FC med et mål scoret i kampens sidste minut trække sig sejsrigt ud af kampen og tage tre point med til Vordingborg.

Første periode endte efter tyve jævnbyrdige minutter uafgjort 0-0. Generelt pressede hjemmeholdet kampen igennem højt på banen, og med flere gode skytter havde SFC-keeper, Sabrina Haugsted en travl dag. Men hun stod igen en rigtig god kamp for holdet.

I anden periode kom hjemmeholdet foran efter to minutters spil, men den føring holdt blot et par minutter til SFCs Camilla S. Nielsen udlignede til 1-1. Den stilling holdt til midt i perioden, hvor det igen var Helsingør, der bragte sig foran til 2-1. Blot to minutter efter tog SFCs Anja O. Pedersen sagen i egen stav, da hun afdriblede  to Helsingørspillere og kom alene med målvogteren, som hun udplacerede med et skud i siden af målet. Et rigtig flot mål.

To minutter inde i tredje periode viste anfører, Louise Holm vejen, da hun bragte SFC foran til 2-3. Helsingør svarede igen med en udlignende scoring med ti minutter igen af kampen. Som kampen havde udviklet sig, havde det været et acceptabelt resultat for begge hold, men med et minut tilbage lykkedes det på assist af Louise Holm Camilla S. Nielsen at score en sidste gang, inden dommerne fløjtede kampen af blot et minut senere.

Næste opgave for damerne i sæsongrundspillet bliver kommende lørdag 6. oktober klokken 16, når turen går til Rødovre. Her skal de op mod Rødovre FC, ligaholdet som de mødte forrige tirsdag i Pokalturneringen.
___________________________________

Gratis: Deltag i lodtrækningen af gavekort gældende til handelsstandsforeningerne i Stege, Præstø og Vordingborg.

Der udloddes tre gavekort. To på 2000 kr. og et på 1000 kr.

Tilmeld dig avisens nyhedsbrev lige under denne artikel, så deltager du automatisk i lodtrækningen.

Konkurrencen udløber den 17. okt., hvorefter vinderne vil blive kontaktet.