begravelse bisættelse Vordingborg Kommune Stege stensved præstøDGI Huset Vordingborg svømmehal vandlandxl-byg i PræstøBrændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400

Udgivet kl. 09:46, d. 21. aug 2023

Brændte chancer i hobetal

Efter skilsmissen fra NFC, var det spændende hvordan Vordingborg IF’s kvinder i serieøst rækken ville stille op og hvordan de ville klare sig mod oprykkerne fra FA 2000.

Celine score til 1-1 på hovedstød efter hjørnespark. Foto privat

Optakten var ikke den bedste, da 2 stamspillere måtte melde forfald og der derfor kun var en spiller på bænken. Og netop den tynde trup blev et tema i kampen. For allerede tidligt i kampen blev holdet ramt af en skade. Og derfor måtte omstille forsvaret. FA 2000 bragte sig foran herefter. Men et flot hovedstød efter hjørnespark, bragte balance i regnskabet. 10 minutter ind i anden halvleg bragte FA 2000 sig igen i front. Men 10 min før tid valgte C at skyde på mål i stedet for at at sætte en ny kontra op. Og det var en god ide. For fra 40 meter sendte hun bolden i mål til slutresultatet 2-2.

Efter spilfordeling et fair resultalt, men VIF-kvinderne skulle have vundet stort. For med hurtige omstillinger skabte de mange chancer. Kæmpechancer blev brændt på stribe. Og selv i de sidste 10 minutter, hvor holdet var i undertal på grund af endnu to skader. formåede de at spille sig til 2 kæmpechancer alene med målmanden.

Alt i alt en godkendt sæsonstart. Og når der bliver arbejdet videre med aftaler, relationer og tempo skal der nok vente mange point fremover.