xl-byg i PræstøDGI Huset Vordingborg svømmehal vandlandBrændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400begravelse bisættelse Vordingborg Kommune Stege stensved præstø
Penta Sikring tyverisikring

Uafgjort i første Danmarksseriekamp

Fredag aften spillede Vordingborg IF første kamp i Danmarksserien og det mod B1908.

Vordingborg IF VIF Danmarksseriekamp mod B1908 (6)

På Vordingborg Stadion så 375 tilskuere VIF spille 1-1 i den første kamp i Danmarksserien mod B 1908 fra Amager.
Der var gode chancer og til tider stor overvægt til vores drenge fra VIF.
I 38 min. i anden halvleg opstod noget tumult tæt inde under mål og B1908 kom foran 1-0. Her var helt tydeligt hånd på bold, B 1908  nærmest hold bolden fast mod en VIF-spiller, men det kunne dommeren fra sin vinkel desværre ikke se.

Kort efter fik VIF frispark ca. 25 m fra mål, og med et særdeles flot spark scorede Jannik Skov Hansen bolden direkte op i højre hjørne til 1-1. Jublen var stor på Vordingborg Stadion.

De sidste minutter var chancerne mangfoldige til begge hold, det må være trætheden der gjorde at de brændte.

Kampen endte 1-1.

Fodbold-Vordingborg--mod-B1908-kampens-spiller-Nicklas-Rasmussen-overrakt-af-Nikolai-Jørgensen-Kids-Coolshop---IMG_7362

Kampens spiller blev Nicklas Rasmussen. Han fik gaven overrakt af Nikolai Jørgensen, Kids CoolShop.

Fodbold-Vordingborg-træner-Jan-Faber-meget-tilfreds-mod-B1908-IMG_7357

Træner Jan Faber var meget tilfreds.

-Vi kunne have vundet med 5 store chancer i første halvleg. Så jeg er lidt ambivalent,… jo selvfølig`  er jeg glad, og især glad på drengenes vegne. Vi vidste de var gode, men vi var velforberedte, og  det er en af årsagerne vi får point. Jeg er pave stolt, point i første kamp og så mod B 1908 som endda er rækkens favorit til at rykke op.