Brændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400xl-byg i Præstøbegravelse bisættelse Vordingborg Kommune Stege stensved præstøDGI Huset Vordingborg svømmehal vandland
Picture of Anders Munch

Anders Munch

Udgivet kl. 09:35, d. 31. mar 2019

Medaljer til judokæmpere

Vordingbor judo & jiu jitsuklub havde i sidste weeken seks kæmpere med til Masters-turneringen i Odense. Det var en god blanding af forholdsvis nye og mere erfarne kæmpere.

Paulius Jauceras stillede op i -90 kg klassen og på trods af en skade i skulderen fik han kæmpet sig frem til en flot bronzemedalje.

Danas Jauceras stillede op i -100 kg, hvor han efter en lidt sløv start kom op i det højere gear og vandt sølvmedalje. Senere på dagen deltog Danas også i den åbne klasse, og her vandt han guld og fik dermed revanche over den færøske kæmper han tabte til i finalen i sin egen vægtklasse. Flot comeback og to flotte præstationer.

Jannick Eriksen stillede op i samme vægtklasse -100 kg. Jannick er en af de nyere kæmpere og han levede op til sit øgenavn ’Mr. 100 %’ da han vandt bronzemedalje. Øgenavnet er kommet, da Jannick endnu ikke har været til et stævne uden at vinde medalje. Så endnu en fin indsats fra den lokale judoka, der endnu har sin første graduering til gode.

Tonny Berg stillede op i den tunge klasse i +100 kg. Sidst Tonny stillede op til et individuelt stævne er omkring 20 år siden, så der var spænding på. Tonny vandt dog sine kampe i overbevisende stil, og tog dermed endnu en guld med hjem til klubben. Flot resultat der viser, at judo er ligesom at cykle, har man først lært det, så sidder det i kroppen.

Mikkel Hoff Svane og Nicolaj Andersen stillede op i henholdsvis -81 og -90 kg, men endte desværre uden for medaljerækkerne efter nogle fine kampe. De har dog begge vist tidligere, at de kan vinde kampe og medaljer, så mere erfaring skal nok skaffe dem mere metal fremover.

Alt i alt en rigtig fin turnering kæmpet af Vordingborgkæmperne fortæller en glad træner.