xl-byg i PræstøDGI Huset Vordingborg svømmehal vandlandbegravelse bisættelse Vordingborg Kommune Stege stensved præstøBrændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400

Sport

Floorball – Undgik nederlag ved satsning

Publiceret

: ,

I en lige og tæt kamp formåede SFCs damehold at få uafgjort i de sidste minutter mod Benløses damer søndag i Iselingehallen.

Floorball, damer, 1.division øst
Sydsjællands FC – Benløse 2-2
Periodecifre: 1-1, 0-0, 1-1

Dagens SFC-hold. Manglende Camilla og Majbritt S. Nielsen. Foto Vordingborg.in

Dagens kamp mellem SFCs damehold og Benløse skulle vise sig at blive en meget lige kamp spillet i et højt tempo. Desværre ofte i så højt tempo, så teknikken ikke fulgte med – men det var begge hold lige gode om.

Træner Nikolaj Martins giver de sidste anvisninger inden kampstart. Foto Vordingborg.in.

Efter godt syv minutters spil kom hjemmeholdet foran på et selvmål efter godt presspil. Den føring holdt dog kun to minutter, så udlignede Benløse til pausestilling 1-1.

Faceoff – spilstart. Foto Vordingborg.in.

Anden periode endte 0-0. Spillet var intenst. Begge hold havde mange angreb, men enten lykkedes det målkeeperne at afværge forsøgene eller angrebet løb ud i sandet i klumpspil og “skæverter”.

Foto Vordingborg.in.

Der var spillet seks minutter af tredje og sidste periode, da Benløse bragte sig på 1-2 på et enkeltmandsgennembrud med flot afslutning.

Foto Vordingborg.in

Spillet fortsatte, og selvom hjemmeholdet kom frem til flere chancer, bragte det ikke en scoring med sig. Få minutter før slutfløjt så det ud til at ende med et nederlag, men så satsede træner Nikolaj Martins, og sendte de hurtigste spillere på banen, frem i heftigt presspil. Det gav pote! Spillet godt 17 minutter fik Majbritt S. Nielsen scoret på forarbejde af søsteren, Camilla S. Nielsen, og SFC-holdet kunne efterfølgende juble over at have kæmpet sig til det ene point.

Trængte tider ved SFC-målet. Foto Vordingborg.in

Næste kamp for SFCs damehold bliver tirsdag den 19. februar på hjemmebanen i Iselingehallen i Vordingborg, hvor modstanderen er Vallensbæk FC.