Bogføring og regnskab af Karin O. Jørgensen Vordingborg.
DGI Huset Vordingborg svømmehal vandlandbegravelse bisættelse Vordingborg Kommune Stege stensved præstøBrændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400xl-byg i Præstø
salg af både cp bådformidling

Floorball – Uafgjort i målfattig kamp

Det var nummer 4 og rækkens næstsidste hold der tirsdag aften mødtes i Zone-grundspillet på Sydsjællands Floorball Clubs hjemmebane i Iselingehallen. En opgave som burde ligge lige til for Sydsjællands damer. Men som kampen skred frem, blev forskellen mere utydelig, og det endte i en lige kamp.

Dagens SFC-hold. Foto Vordingborg.in

Floorball, Zone-grundspil Liga/1.division øst
Benløse FC – Sydsjællands FC 1-1
Periodecifre: 1-0, 0-0, 0-1

SFC-damerne kom bedst fra start og havde hovedparten af spillet i første periode. Der blev lagt et godt pres på Benløse, og efter godt fem minutters spil kom det ventede føringsmål, scoret af Camilla S. Nielsen. Det blev til flere chancer, som ikke blev omsat til mål.

I første periode lå vægten af spillet hos SFC, der pressede godt på. Foto Vordingborg.in

I anden periode kom Benløse klart bedre med, og jo længere tid de hold SFC fra at score, jo mere begyndte de at tro på, det kunne lykkes. Benløse havde den sidste halvdel af perioden hovedparten af spillet af spillet og fik presset SFC-damerne. Da dommerne fløjtede perioden af, var stillingen stadig 1-0 til SFC men spillet helt åbent.

Således fortsatte det i starten af sidste periode. Opspillet fungerede godt hos begge hold, men det kneb med at komme frem til de afgørende chancer, når man nærmede sig målet. Der blev kæmpet godt på begge sider. Det udlignende mål faldt efter ti minutters spil, da det lykkedes en Benløsespiller fra distancen at placere kuglen langs gulvet, hvor den lige nøjagtigt kunne finde vej mellem SFC-keeperens ene knæ og målstolpen. Et lidt ærgerligt mål der betød at de to hold delte point mellem sig.

Fra anden periode kom Benløse bedre med i kampen. Foto Vordingborg.in

SFCs coach, Anne Kofod, udtalte efter kampen: -Det var et klart stærkere og hurtigere hold end sidste år. En fin holdpræstation. Vi kæmpede godt over hele linjen, men bolden ville ikke ind. Ærgerligt med endnu en uafgjort kamp på hjemmebane. Vi ligger godt til i toppen af grundspillet og håber at spille med om at vinde rækken 1. division efter nytår.

Kommende søndag skal SFC-holdet en tur til København, hvor ligaholdet, Copenhagen FC, venter i Gl. Valby Hallen.