xl-byg i PræstøDGI Huset Vordingborg svømmehal vandlandbegravelse bisættelse Vordingborg Kommune Stege stensved præstøBrændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400

Sport

Floorball – SFC-damer starter året med sejr

Publiceret

: ,

Sydsjællands Floorball Clubs damer formåede lørdag eftermiddag på fornemmeste vis at vende et truende nederlag til sejr i forårets første kamp på udebane i Vanløse.

Floorball, damer, 1.division øst
Vanløse Floorball – Sydsjællands FC 4-7
Periodecifre: 4-3, 0-3, 0-1

Lørdagens SFC-hold i Vanløse. Foto Anne Kofod.

Så ruller floorballén igen… Sydsjælland FCs damer sluttede i efterårets mellemspil i Zone-grundspillet, hvor holdene fra både Ligaen og 1. division deltog, på en flot femteplads. Dermed havde SFC-holdet mulighed for at avancere og forsøge at kvalificere sig til det landsdækkende slutspil, men spillerne og staben omkring holdet besluttede af forskellige årsager, at man for nuværende sæson ville forblive i 1. division. Den adgangsgivende plads til slutspillet blev dermed tilbudt rækkens nummer seks, Greve FC, som dermed indtrådte i stedet. Forårets række består således af syv hold, som skal spille mod hinanden frem til sæsonafslutningen ultimo marts måned.

Lørdag gik det så løs igen. SFC-damerne drog til Vanløse, hvor de skulle møde det hold, som de rundede efterårssæsonen af med før jul. Her blev det til en overbevisende sejr i en til tider ret voldsom spillet kamp præget af usportslig optræden fra Vanløsespillernes side.

Det startede skidt SFC-holdet. Teknisk uskarpe, dårlig opdækning, uheldige redninger og et underlag, man lige skulle vende sig til, gjorde, at der efter femten minutters spil stod 4-1 til hjemmeholdet. SFCs ene mål scoret af Sara Line Suensen. I de sidste fem minutter lykkedes det SFC-spillerne at stille skarpt og reducere yderligere to gange – målscorere Camilla S. Nielsen og Louise Suensen, så man kunne gå til pause blot bagud med et enkelt mål.

Da SFCs Majbritt S. Nielsen efter godt syv minutters spil i anden periode fik udlignet til 4-4, begyndte hjemmeholdets nedbrud. Som i kampen før jul begyndte Vanløsespillerne og blive hidsige og miste overblikket. Det udnyttede SFC-holdet til to scoringer til 4-6 af Louise Suensen indenfor tre minutter. Det gav yderligere ro på, mens hjemmeholdet kæmpede indædt dog frustrerede og hovedløst.

Således forløb også tredje og sidste periode. SFC-holdet stod godt i forsvaret og formåede at score yderligere en gang ved Majbritt S. Nielsen midt i perioden. Forspringet på 4-7 kom aldrig i fare, da hjemmeholdet mod slutningen af kampen fik en fem-minuttersudvisning for en al for høj stavføring og måtte slutte med fire markspillere.

Jubeldans efter en flot indsats.

Coach, Anne Kofod, giver det gode sammenhold og fokus på spillet som årsag til kampens udfald mod et ellers godt spillende Vanløsehold. -Det var en god og solid holdindsats der sikrede sejren i dag. Spillerne var gode til at holde hovedet koldt og fokusere på eget spil, når modstanderne forløb sig i frustration. Endvidere havde kampens dommere et godt overblik og var gode til at dømme retfærdigt, når det blev for voldsomt.

SFCs damehold kan opleves, når de næste gang spiller mod Vallensbæk Floorball på hjemmebanen i Iselingehallen i Vordingborg søndag d. 27. januar klokken 12.30. Samme dag spiller SFCs herrehold klokken 10.30 mod Benløse FC.

VIND: Netavisen Vordingborg.in udlodder sammen med slagter Zangenberg  igen et gavekort på 1500 kr. som kan benyttes hos Zangenberg.

Det eneste du skal gøre for at deltage i lodtrækningen er at tilmelde dig vores nyhedsbrev lige under dette opslag.

Det er helt gratis og du kan altid melde fra igen nemt og smertefrit. Vi trækker i marts måned.

Du må gerne dele dette opslag med andre som kan have glæde af det.