xl-byg i Præstøbegravelse bisættelse Vordingborg Kommune Stege stensved præstøBrændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400DGI Huset Vordingborg svømmehal vandland

Sport

Floorball – Sejr grundlagt på tre minutter

Publiceret

: ,

Søndagens kamp bragte endnu tre point til samlingen, da SFCs herrer vandt over Benløse FC i en tæt og levende kamp.

Herrer serie 1 øst kreds 3
Sydsjællands FC – Benløse FC4  3-2
Periodecifre: 0-0, 3-1, 0-1

Dagens SFC-hold. Foto Vordingborg.in.

I første periode var spillet fordelt lige mellem de to hold. Begge hold var angrebslystne, og det kom til mange forsøg, som de to målkeepere afværgede. Et dårligt varsel for hjemmeholdet var, da forsvarskæmpen, Tobias Suensen, efter forholdsvis kort tid blev skadet, da han let presset af en modspiller trådte forkert og måtte udgå, hvilket betød, at man fremadrettet måtte holde lidt igen.

Mod slutningen af perioden intensiveredes infighten, og dommerne måtte gribe til tominutsudvisninger til begge hold. Hjemmeholdet kom således i undertal kort før pausen men holdt skansen, og begge mandskaber gå til pause og lægge strategi for næste periode.

I anden periode startede SFC-mandskabet med blot fire spillere på banen, da én spiller stadig var udvist. Efter blot få sekunders spil erobrede man bolden, og på assist af Mikkel Rosquist kunne Steffen Reginold bringe hjemmeholdet foran. Og så gik det stærkt. Samme Steffen Reginold øgede efter et par minutter til 2-0 på assist af anfører, Alex Christensen, og Tobias Johansen til 3-0 på et langskud, der tog stolpe ind efter yderligere et halvt minut.

Mod slutningen af perioden lykkedes det Benløse af reducere, da en simpel lang bold smuttede fra en forsvarsspiller, blev opsnappet af en modstander og rullet under en sagesløs Sabrina Haugsted i SFC-målet.

I tredje periode fortsatte udeholdet med at tro på sagen, og de kom frem til flere gode forsøg. Fem minutter inde i perioden lykkedes det dem igen at få endnu en scoring til 3-2, og det gav dem yderligere kræfter. Spillet blev derfor stadig mere intenst. Dommerne måtte igen uddele både to- og femminuttersudvisninger for hårdt spil til udeholdet. Hjemmeholdet formåede dog ikke at udnytte overtalstiden end ikke, da Benløse på et tidspunkt blot var tre mand på banen.

Sidste halvdel af perioden kæmpede hjemmeholdet for af holde føringen og afgøre kampen med endnu et mål, mens gæsterne kæmpede bravt for det udlignende. SFC-spillerne kunne have spillet mere defensivt og så slået kontra, da det var gæsterne, der skulle frem på banen og skabe chancerne. Af uvisse årsager valgte man i stedet at presse på og forhaste sig ofte med boldtab til følge, hvilket gav gæsterne flere unødige chancer. Dog holdt man skansen og kunne efter slutfløjt ånde lettet op tre point rigere.

Kampen var sæsonens sidste for SFCs herrehold i Iselingehallen. De to sidste skal spilles på udebane henholdsvis i Skælskør den 24. februar og den 17. marts i Tåstrup.