Lækker chokolade fra økoladen
Bogføring og regnskab af Karin O. Jørgensen Vordingborg.
DGI Huset Vordingborg svømmehal vandlandBrændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400xl-byg i Præstøbegravelse bisættelse Vordingborg Kommune Stege stensved præstø

Floorball – Nederlag på hjemmebane

Om det skyldtes tirsdagens fuldmåne, der hang tungt og lurende, mens mørke skyer drev langsomt forbi, vides ikke, men faktum er, at Sydsjælland FCs damer i tirsdagens aftenkamp manglede periodevis momentum, og det kostede i en ellers lige spillet kamp.

Floorball, damer, 1.division øst
Sydsjællands FC – Vallensbæk Floorball 2-3
Periodecifre: 0-1, 2-0, 0-2

SFC-holdet tirsdag aften i Iselingehallen. Foto Vordingborg.in

Da de to hold mødtes på Vallensbæks hjemmebane i grundspillet i november måned, lød resultatet på en sikker sejr til SFC-damerne på hele 7-0. Tirsdagens kamp i Iselingehallen forløb ganske anderledes. Vallensbækdamerne var tændt, og indstillet på at give maksimal modstand.

Udeholdet bragte sig foran 1-0 midt i første periode, hvilket også var stillingen efter dommernes slutfløjt. I anden periode formåede SFC-holdet både at reducere og bringe sig i front på to mål scoret først af Camilla S. Nielsen efter elleve minutters spil på forarbejde af Anja Pedersen. Minutter senere var rollerne byttet, da Anja Pedersen nettede på assist af Camilla S. Nielsen, og holdet kunne gå til pause førende 2-1.

Der var spillet godt tretten minutter af tredje periode, da Vallensbæk i løbet af samme minut scorede to gange og bragte sig på 3-2. Selvom man fra SFCs side i de sidste minutter af kampen, kastede alle resurser frem i et gevaldigt pres, der var lige ved at give den udlignende scoring, lykkedes det ikke.

Holdet varmer op til kampen. Foto Vordingborg.in

Holdets coach, Anne Kofod, udtalte efter kampen, at der i store dele af kampen, var for megen uro i spillet. “Det blev for hektisk, og vi lod os rive med i stedet for at spille vores eget spil. I anden periode, hvor vi scorer de to mål, kørte det godt, men ellers ikke i forhold til det vanlige”.

En anden og væsentlig faktor var, at holdet målkeeper; Sabrina Haugsted, der normalt er en sikker sidste skanse for holdet, er ude med en skade. En af holdets markspillere måtte således i målmandsdragten. Hun gjorde det godt, men det kan ikke udelukkes at have haft en betydelig indvirkning.

Næste opgave for SFC-holdet bliver d. 3. marts, hvor der skal spillet i Bellahøj Hallen i København mod FF København.