Bogføring og regnskab af Karin O. Jørgensen Vordingborg.
DGI Huset Vordingborg svømmehal vandlandbegravelse bisættelse Vordingborg Kommune Stege stensved præstøxl-byg i PræstøBrændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400
Udby Kro festlokaler middag

Floorball – Føring sat over styr til sidst

Sydsjællands Floorball Clubs damehold spillede tirsdag aften mod Rungsted-Hørsholm på hjemmebanen i Iselingehallen i Vordingborg. I en tæt og spændende kamp trak et særdeles velspillende hjemmehold det længste strå, men det “knak” desværre til sidst.

Tirsdagens SFC-hold”. Foto Anne Kofod.

Floorball, Zone-grundspil Liga/1.division øst
Sydsjællands FC – Rungsted-Hørsholm FK 4-4
Periodecifre: 1-0, 2-1, 1-3

Dagens sene kamp bød på en tæt dyst mellem to hold, der var opsat på og give hinanden kamp til stregen. Damerne fra Sydsjællands FC (SFC) havde fået indstillet boldøjet, og spillet var seværdigt og effektivt. Kuglen lå godt på staven, der var overblik og gode pasninger. Det så fornuftigt ud, og hjemmeholdet havde da også overtaget i det meste af kampen.

Der skulle spilles hele 17 minutter før, det første mål blev scoret. Det blev SFCs Ditte Jørgensen, der på et flot skud udefra, bragte hjemmeholdet foran 1-0.

Anden periode startede til gengæld målrigt. Efter godt fire minutter udbyggede Katrine Hansen føringen til 2-0, da hun fulgte op på en løs bold i feltet. Et par minutter efter fik gæsterne reduceret 2-1 på et uheldigt “kludemål”. Hjemmeholdet svarede dog hurtigt igen. Kort efter scorede Sara-Line Suensen med assist af Camilla S. Nielsen til 3-1, og der var kun gået syv minutter. Resten af perioden bølgede spillet frem og tilbage, men da dommerne fløjtede til pause, var der ikke scoret yderligere.

SFC fortsatte det flotte og effektive spil i sidste periode. Trods det fik Rungsted midt i perioden reduceret til 2-3. Igen grundet forvirring og skidt opdækning i forsvaret. SFC svarede dog hurtigt igen inden for samme minut, da Camilla S. Nielsen på assist af Maria Sølving igen øger differencen til 4-2 i hjemmeholdets favør.

“Faceoff”. Foto Anne Kofod.

Med udsigt til intet at miste satser Rungsted efterfølgende yderligere. Det er stadig et lige spil, hvor begge hold presser på. SFC-damerne står godt på banen, og får lukket Rungsteds angreb ned.

Efter kædeskift opstår der endnu en gang forvirring i forsvaret, som ikke får organiseret sig ordentligt, før Rungsted scorer – ikke bare én men to gange inden for samme minut. Det resulterer i, en SFC-spiller kaster sin stav i frustration. Dommernes reaktion er kontant, og spilleren får en tominuttersudvisning for usportslig optræden.

Efterfølgende må holdet med de resterende fire markspillere pakke sig i forsvaret, hvor de heldigt modstår Rungsteds overtalsspil. Der scores ikke yderligere, og kampen ender uafgjort 4-4. En lidt øv slutning på en ellers velspillet kamp.

Næste opgave for SFCs damer er kommende fredag, hvor de spiller på udebane i Vallensbæk.