Bogføring og regnskab af Karin O. Jørgensen Vordingborg.
xl-byg i Præstøbegravelse bisættelse Vordingborg Kommune Stege stensved præstøBrændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400DGI Huset Vordingborg svømmehal vandland
Lollands Bank

Floorball – flot comeback

Søndag eftermiddag var Sydsjællands FCs herrer i Greve, hvor et opsat hjemmehold ventede at udligne sidste mødes nederlag.

Herre serie 1, kreds 3 øst: Greve FC2 – Sydsjællands FC 5-7
Periodecifre: 3-2, 2-3, 0-2

Billede Anne Kofod

Det blev en god og intens kamp mod et Grevehold, der hovedsageligt spillede på kontra og lange bolde til gode skytter.

Hjemmeholdets plan virkede optimalt fra start, mens herrerne fra Sydsjælland FC (SFC) var noget rundt på gulvet i starten af kampen. Fem minutter spillet og Greve var foran 3-0.

Efterfølgende fik SFC-holdet organiseret sig bedre mod Greves effektive kontraspil. Da Jakob Svan med et flot håndledsskud fra en spids vinkel reducerede, og anfører Alex Christensen efterfølgende med et trækskud langt ude fra scorede helt oppe i krogen, var SFC med i kampen igen. Status efter første periode blev 3-2 til hjemmeholdet.

Den stilling blev byttet i anden periode, som SFC kom bedst ud af med 2-3.

I tredje og sidste periode trak SFC fra. Med to scoringer formåede man at vende en skidt start til sejr. Selvom Greve tog målvogteren ud og forsøgte sig med en ekstra markspiller holdt Sydsjælland skansen.

Flere af SFC-målene blev scoret i de fem overtalsperioder, hvor hjemmeholdet måtte have en spiller i staffeboksen med “tominuttersstraf”. Her blev målene til ved godt samspil og tålmodighed i spillet.