begravelse bisættelse Vordingborg Kommune Stege stensved præstøBrændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400DGI Huset Vordingborg svømmehal vandlandxl-byg i Præstø

Sport

Floorball – Besejret på udebane

Publiceret

: ,

Sydsjællands FCs herrehold tabte søndag den afgørende kamp om førstepladsen til et på alle måder stærkt spillende hjemmehold fra Skælskør Eagles.
Floorball, herrer, Serie 1 øst, kreds 3
Skælskør Eagles Floorball – Sydsjællands FC 7-4
Periodecifre: 0-0, 5-1, 2-3

Søndag formiddag mødtes de to ubestridte tophold i serie 1, kreds 3 i en kamp, hvor vinderen af kampen med stor sandsynlighed også være vinder af rækken, når sidste kamp er spillet i løbet af få uger.

Selvom SFC-holdet var topmotiveret og i næsten stærkeste opstilling, var hjemmeholdet lige et niveau stærkere på alle punkter.

SFC-holdet formåede at holde Skælskør stangen i første periode, der endte 0-0, men så gik den heller ikke længere. I anden periode måtte man i løbet af de første ti minutter indkassere tre mål, før det lykkedes Michael Holm på assist af Steffen Reginold at score SFCs enlige mål i perioden. Skælskør scorede efterfølgende yderligere to gange, inden perioden sluttede.

I tredje periode satte hjemmeholdet tingene på plads med to scoringer i ottende minut til 7-1. SFC-holdet gav ikke op, og det lykkedes et par minutter efter Jakob S. Nielsen – igen på assist af Steffen Reginold at reducere til 7-2. I sidste minut tilkæmpede SFC sig yderligere to scoringer; Den første af Steffen Reginold på assist af Jakob S. Nielsen og efterfølgende på et soloridt af anfører, Alex Christensen.

Coach og anfører, Alex Christensen udtalte efter kampen: -Det var en fortjent sejr til Skælskør. De stillede med flere spillere end os, og de havde alle et højere niveau end til 1. division.

SFCs herrer spiller sæsonens sidste kamp d. 17. marts i Høje Taastrup.