DGI Huset Vordingborg svømmehal vandlandxl-byg i PræstøBrændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400begravelse bisættelse Vordingborg Kommune Stege stensved præstø

Vordingborg IF var overbevisende

Publiceret

: ,

Vordingborgs bedste fodboldhold var i går i kamp på udebane mod Skælskør.

Efter ca. 15 minutter fik Skælskør tilkendt straffe og Mikken Brunn fik gult kort. 1-0 til Skælskør. Senere fik Vordingborg straffe som Mikkel Brunn satte ind til 1-1. Mikkel Brunn scorede igen til 1-2 hvilket også var stillingen ved halvleg.

Så blev det 1-3 ved Mathias Frost og igen 1-4 ved Michael Olsen.

Vordingborg sad på hele kampen og det var ikke mange gange Skælskør var inde på gæsternes banehalvdel.

Vordingborg ligger nu som nr 1 med samme piontantal som Fårevejle nemlig 27 point. Næstved som nummer tre har 23 point.