Bogføring og regnskab af Karin O. Jørgensen Vordingborg.
xl-byg i Præstøbegravelse bisættelse Vordingborg Kommune Stege stensved præstøDGI Huset Vordingborg svømmehal vandlandBrændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400
Penta Sikring tyverisikring

Vordingborg IF spillede sig op på de gode pladser

Det var et velbesøgt THUN Arena, som lørdag var vidne til at Vordingborg IF spillede sig op på oprykningspladserne i sjællandsserien med en sejr i topkampen over Tune IF.

På trods af både regn og blæst, havde hele 262 tilskuere fundet vej til Vordingborg stadion, godt bakket op af en bus fyldt med 50 tilskuere som havde taget turen fra Tune.
De kunne det første kvarter glæde sig over, at udeholdet kom bedst fra start, uden dog at tilspille sig de helt store åbne muligheder.
Som første halvleg skred frem, fik Vordingborg tilspillet sig mere og mere initiativ, men det var lidt ud af ingenting, at Florin Florea med er flot langskud bragte hjemmeholdet foran 1-0.
Halvlegen var fortsat en jævnbyrdig forestilling, men efter en god omstilling kunne Florin Florea stikke Frederik Frederiksen i dybden, som sikkert kunne udplacere Tunes målmand til 2-0.
Et par justeringer i pausen betød at Vordingborg kom godt ud efter pausen og satte sig på kampen det første kvarter af anden halvleg, men udbyttet udeblev desværre.
Derfor var det endnu mere bittert, at Tune, som ellers havde svært ved at tilspille sig chancer, scorede på et spark fra midten af banen, som sejlede over Jakob Kruse, godt hjulpet på vej af en tiltagende medvind.
Herefter vendte momentum i kampen, og Tune var pludseligt spilstyrende. Vordingborg var stadig farlige på omstillinger, og både Florin Florea, Frederik Frederiksen og Jacob Østerby kunne have lukket kampen med store chancer som desværre for hjemmeholdet ikke blev udnyttet.
Et langskud på overlæggeren var det tætteste Tune kom på udligningen, hvilket betyder at Vordingborg med en sejr på 2-1 spiller sig op på en midlertidig første plads.
Cheftræner Kenneth Bøv Hansen havde følgende at sige efter kampen:
Det var vel ikke vores bedste kamp i år, men når det så er sagt, møder vi også en modstander med et par dygtige profiler og holder dem vel stort set fra chancer i 90 minutter.
Vi bliver en smule for utålmodig i vores eget opspil, og får sat boldene for hurtigt på spil. Om det skyldes nerver, eller om det er en reaktion på tre nemme kampe i streg, skal jeg ikke kunne sige.
Det bliver en smule nervepirrende til sidst, hvilket er ærgerligt, for selvom vi ikke nødvendigvis lykkedes med vores spil som vi gerne vil og blæsten også driller os, så har vi rigeligt med chancer for at punktere kampen med et tredje mål.
Nu glæder vi os over sejren i aften, og så retter vi fokus mod næste opgave som bliver rigtig svær på udebane i Nakskov.