xl-byg i PræstøBrændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400begravelse bisættelse Vordingborg Kommune Stege stensved præstøDGI Huset Vordingborg svømmehal vandland

Vordingborg IF foran 3-0 ved halvleg, men….

: ,

Fodbold er en forunderlig verden. Vordingborg IF tog imod Allerød, som ligger i top 4, kl. 14.30. Det startede fantastisk.

Fordbold-Vordingborg-IF-Allerød-4-4-danmarksserie--udligning-IMG_8880

Her udligner Allerød til 4-4.

Da der var gået 10 minutter havde Mathias Drost scoret 2 mål til stillingen 2-0. Desværre måtte han gå ud kort efter grundet en skade.

Ved halvleg stod det 3-0 til Vordingborg. IF og alt så godt ud.

Vordingborg havde brug for en sejr for at ryste de dårlige oplevelser og skuffelser af sig. Holdet har været hårdt ramt af skader og det er ikke helt overstået. Samtidig har de haft en kedelig oplevelse med at blive taberdømt, da de ikke kunne få flyttet en kamp mod Taastrup FC  som nægtede at ændre kampen. Vordingborg IF har dog nedlagt protest og venter på en afgørelse.

14 min inde i 2. halvleg reducerer Allerød til 3-1.

7 min senere scorer Kristoffer Lohse for Vordingborg til 4-1.

25 min inde i 2. halvleg reducerer Allerød til 4-2.

31 min inde i 2. halvleg reducerer Allerød til 4-3

46 min inde i 2. halvleg (overtid) udligner Allerød til 4-4 som bliver kampens resultat.

Ærgerligt for Vordingborg som også blev bortdømt på to store chancer,  idet der uforståeligt blev vinket offside fra linjevogter.

Det var en meget skuffet og ærgerlig træner Jan Faber Vordingborg.in mødte efter kampen.

-Vi magter ikke at holde spille en hel kamp, en katastrofe, ærgerligt, vi har haft så megen modgang. Og så bliver vi snydt med to dømte offside, lød det fra Jan Faber.

-Og Mathias Drost må udgå, det er også så ærgerligt.

Fordbold-Vordingborg-IF-Allerød-træner--Jan-Faber--IMG_8893

En skuffet og ærgerlig Jan Faber.

Fordbold-Vordingborg-IF-Allerød-Mathias-Drost-skadet-IMG_8901

Mathias Drost forlod kampen efter 11 minutter. Det havde også betydning for kampens udfald.

-Jeg er også så ærgerlig over jeg måtte ud. Nu er der heldigvis 14 dage til næste kamp, så jeg regner med at blive helt klar igen, fortæller Mathias Drost.

Fordbold-Vordingborg-IF-Allerød-4-4-danmarksserie--stadionur-overtid-IMG_8881

Udligning i overtiden.

Fordbold-Vordingborg-IF-Allerød-4-4-danmarksserie Fordbold-Vordingborg-IF-Allerød-4-4-danmarksserie Fordbold-Vordingborg-IF-Allerød-4-4-danmarksserie Fordbold-Vordingborg-IF-Allerød-4-4-danmarksserie Fordbold-Vordingborg-IF-Allerød-4-4-danmarksserie

Målmand Timmi Nielsen blev dagens spiller for Vordingborg hvilket var fuldt fortjent. Han havde mange fantastiske redninger. Bare de første 10 minutter af 2. halvleg havde han virkelig travlt og blev voldsomt testet mange gange. En flot præstation.

Foto Anders Munch

PS: Du kan lige under dette opslag tilmelde dig avisens nyhedsbrev i feltet “min@adresse.dk”. Så får du nyhederne direkte i din mailboks hver dag. Du kan altid nemt og smertefrit framelde igen.