xl-byg i Præstøbegravelse bisættelse Vordingborg Kommune Stege stensved præstøBrændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400DGI Huset Vordingborg svømmehal vandland
Penta Sikring tyverisikring

Vigtig kamp hos VIF endte skidt

VIF herrer var ude i en vigtig kamp mod Sakskøbing. VIF kæmper om at blive i Sjællandsserien.

Bundkampen i Sakskøbing tabt med 3-1.

Allerede efter 30 sekunder lagde VIF et helt unødvendigt pres på sig selv, ved at forære bolden til en modstander. Han sagde tak for tilbuddet og bragte Frem Sakskøbing foran med 1-0. Så allerede fra start blev det op ad bakke.  VIF pressede på, men Frem stod meget kompakt og lossede alt væk. Midt i halvlegen blev der igen åbnet i gaveboden nede bagved og Frem bragte sig foran 2-0 på en hurtig omstilling, hvor VIF forsvaret tog sig en gevaldig lur.

Kampbilledet fortsatte gennem resten af kampen med VIF i boldbesiddelse og Frem kompakt og hårdt kæmpende.

Efter ca. 70 minutter fik en VIF spiller den fremragende ide at skyde udefra. Fra ca. 25 meter blev kuglen banket i mål til reducering.

Herefter pressede VIF endnu mere, men det skabte igen mulighed for Frem der afgjorde kampen til 3-1.

I det 90. minut scorer VIF, men målet bliver underkendt for offside.

Kampen efterlader VIF med 18 point, det samme som Herfølge og Køge Nord.  LUIF er allerede rykket ud og mindst et hold yderligere rykker ud. Med 4 kampe tilbage kan alt ske.

Næste kamp hjemme på XDC Park hvor topholdet Tuse kommer på besøg. Kampen spilles den 20. maj kl. 15.30

PS Vordingborg stillede op i sort/rød til kampen.