xl-byg i PræstøDGI Huset Vordingborg svømmehal vandlandBrændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400begravelse bisættelse Vordingborg Kommune Stege stensved præstø

VIF var en tur i Næstved

VIFs herrer kunne gå til kampen med selvtilliden i orden.

Det blev desværre til et nederlag i den svære udekamp fredag aften mod HG.
Det var ellers et Vordingborg hold som kunne gå ind til kampen med selvtilliden i orden, oven på en foreløbig flot sæson.
Der skulle dog ikke gå mere end 5 minutter, før HG havde bragt sig foran 1-0. Et dumt boldtab midt på banen og en skidt forsvarsaktion blev straffet af et HG mandskab som kom buldrende ud de første 15 minutter.
Som halvlegen skred frem blev vi langt mere spilstyrende, og både Malte Nielsen og i særdelses Jeppe Beck misbrugte store muligheder for at udligne kampen.
Billedet fortsatte i anden halvleg, men trods et tungt spilovertag fik vi aldrig skabt den gyldne mulighed. I stedet lykkedes det HG at straffe os vis en hurtig omstilling til 2-0.
Kort efter blev det også 3-0, da HG igen omsatte en omstilling da vi var tvunget fremad.
I slutfasen fik Viktor Olsen pyntet på resultater til 3-1 med en flot hug fra kanten, og det kunne være blevet rigtig spændende de sidste minutter, men desværre prellede Florin Floreas afslutning af på overliggeren.