xl-byg i PræstøDGI Huset Vordingborg svømmehal vandlandStege Stensved præstø og vordingborg begravelseBrændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400

Udgivet kl. 07:55, d. 21. maj 2024

Vanvittig sjællandsserie

Off Day i Tune!

Det blev desværre til et 2-0 nederlag på den svære udebane mod Tune IF Fodbold.
Der skulle ikke gå mere end 58 sekunder af opgøret, før en simpel pasningsfejl på kanten af tunes felt førte til et kontraangreb, som værterne sikkert udnyttede og bragte sig foran 1-0.
Det var noget af en mavepuster, men resten af første halvleg forløb meget jævnt uden de store tilbud til nogle af holdene indtil kort før pausen.
Et Vordingborg indkast omkring Tunes målfelt blev igen til en omstilling, og efter en meget skidt forsvarsaktion var Tune igen alene igennem foran Jakob Kruses mål og så stod det 2-0.
Efter pausen skulle Vordingborg frem og skabe kampen. Det gav et par store tilbud til værterne som Kruse tog sig flot af.
Den sidste halve time af kampen stod der Vordingborg på det meste, men vi blev sjældent farlige foran Tunes mål. Jeppe Bonne Beck havde en stor mulighed på et hovedstød, og indskiftede Julius Kragh Jørgensen var alene igennem med Tunes målmand i tillægstiden. Ingen at mulighederne blev desværre omsat til mål.
På en dag hvor for mange spillere desværre ikke ramte vanligt niveau, kan vi ikke sige noget til resultatet af kampen.
Sjællandsserien for herrer har udviklet sig fuldstændig vanvittigt. 8 hold er i kamp om 2. pladsen i rækken, der kan give en kvalifikationskamp til danmarksserien.
.
Der er 4 kampe tilbage, og allerede på fredag kl. 19.00 møder vi Nakskov på Thun Arena. Nakskov er også en del af kampen om 2. pladsen.
NFC på 1. pladsen kan hentes, men det virker usandsynligt. Mere om kampen mod Nakskov følger.