DGI Huset Vordingborg svømmehal vandlandxl-byg i PræstøBrændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400begravelse bisættelse Vordingborg Kommune Stege stensved præstø

Tirsdag var der pokalfodbold i Vordingborg

Publiceret

: ,

Vordingborg IF mødte Danmarksserieholdet fra Greve.

Det blev til et 1-3 nederlag mod Danmarksserieholdet fra Greve, da der tirsdag aften blev spillet pokal fodbold på XDC Park.

Der var til kampen blevet sparet et par faste startere fra de seneste gode præstationer i Sjællandsserien, hvilket gav muligheden fra start til både Rasmus Kilendahl og Lasse Nielsen i målet, som begge kvitterede med to gode indsatser.

Greve kom blæsende fra start og var allerede foran 2-0, inden uret havde rundet 10 minutter og det var tydeligt at se, at der til daglig var omtrent halvanden række til forskel på de to hold.

Som første halvleg skred frem var det fortsat med Greve klart i teten, og det brændte flere gange på foran VIFs mål, dog uden at Greve fik yderligere udbytte af overtaget.

Efter pausen kom vi langt bedre med i kampen, og Greve fik sværere og sværere ved at finde løsninger mod vores defensiv, som virkede mere afbalanceret. Vi vandt langt flere nærkampe og fik iscenesat særligt Jesse Hyldahl et par gange på kanten, hvilket til sidst resulterede i en reducering til 1-2 fra Rasmus Kilendahl, som flot sparkede kuglen op i krogen efter en dødbold.

Herfra levede kampen igen og scoringen gav drengene en tro på tingene, samtidig med at Greve blev en smule passive. Det var derfor pludselig os, der pressede på for det udlignende mål og forsøgt at stresse Greve, hvilket vi også lykkedes med flere gange. Desværre blev det lige ved og næsten, da en flot solotur af en Greve angriber til sidst gav en fri chance foran Lasse Nielsens mål, hvorefter kampen reelt blev lukket til slutresultatet 1-3.

Alt i alt var det en godkendt indsats af drengene, og god generalprøve frem mod weekendens meget vigtige opgør mod NFB hjemme på XDC Park.

Vi håber at mange vil benytte lejligheden til at komme på stadion og støtte drengene!

Der er kickoff til opgøret på lørdag d. 3/6 klokken 15:30.