Brændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400DGI Huset Vordingborg svømmehal vandlandStege Stensved præstø og vordingborg begravelsexl-byg i Præstø
Picture of Anders Munch

Anders Munch

Udgivet kl. 11:09, d. 09. okt 2023

Storsejr på udebane

Der var ingen slinger i valsen, da sjællandsserien hentede en sejr på hele 8-0 lørdag eftermiddag i Rødby.

Ballet blev åbnet efter 11 minutter, da Jacob Østerbykom først på et skarpt indlæg og stangede os foran.

Herefter var det spil til et mål, mod et meget tungt og defensivt Rødby hold og der skulle kun gå 6 minutter mere, før stillingen var 3-0.

Efter en meget dominerende indsats kunne Vordingborg gå til pause foran hele 6-0, og herfra var det kun et spørgsmål om sejrens størrelse.

Anden halvleg fortsatte med samme kampbillede, men manglende skarphed foran målet betød, at det blev ved de 8-0.

VIF herrerne har i de seneste 3 kampe smadret bundholdene med samlet 18-1.

Det betyder at vi holder fast i 3. Pladsen i sjællandsserien inden rækkens nummer 4, Tune, gæster Thun Arena på lørdag.

Der er kickoff til topkampen på lørdag d. 14/10 klokken 15:30 i Vordingborg!