Brændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400DGI Huset Vordingborg svømmehal vandlandxl-byg i Præstøbegravelse bisættelse Vordingborg Kommune Stege stensved præstø

Storsejr på THUN Arena

171 tilskuere trodsede regn, blæst og kulde på Thun Arena.

171 tilskuere trodsede regn, blæst og kulde på Thun Arena. Og de blev vidner til en underholdende kamp mod Frem Sakskøbing.
VIF stillede op med flere spillere fra klubbens talentfulde U19 hold. Og de beviste til fulde, at træner “Bøv” har en meget bred trup at tage fra.

Vores imponerende stime på hjemmebane fortsatte lørdag eftermiddag med endnu en imponerende sejr på hele 5-0 over Sakskøbing.
Første halvleg startede jævnbyrdigt, men den første store chance tilfaldt Malte Nielsen der efter en flot pasning fra Florin Florea var helt fri igennem, men brændte den store mulighed.
Kort efter havde Christian Justesen bolden i mål, men målet blev annulleret for offside.
Midt i første halvleg var Florin igen på spil, da han med et imponerende chip fandt Christian Justesen og Sakskøbing måtte tage ulovlige midler i brug og begik et klart straffe, som Florin sikkert omsatte til 1-0.
2-0 målet var en sand perle, da Florin drev bolden fra egen banehalvdel, rundede et par Sakskøbing spillere og sendte bolden op i det korte hjørne.
Efter pausen skulle der kun gå 2 minutter før Jeppe Beck reelt lukkede kampen til 3-0.
Sakskøbing havde herefter et par chancer for at reducere, men en velspillende Jakob Kruse holdt spændingen ude af kampen.
Viktor Olsen kunne heade os på 4-0, inden Markus Cartey efter et flot gennemspillet angreb lukkede og slukkede til 5-0.
Resultatet betyder at vi vinder 2. Pladsen tilbage i sjællandsserien, inden vi tager til Næstved fredag aften for at møde HG.
Så har du ikke andre planer på J-dag, så er der kickoff i Næstved kl 18:30.