DGI Huset Vordingborg svømmehal vandlandBrændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400xl-byg i Præstøbegravelse bisættelse Vordingborg Kommune Stege stensved præstø

Publiceret

: ,

Stor pokal-triumf  til VIF

VIF’s talentfulde U15 piger har spillet pokalfinale.

En varm formiddag i Ballerup Idrætspark vandt U15 pigerne pokalfinalen mod Frederiksværk Fodbold Klub med 2-0.

Der var lagt op til en tæt fight, da begge holds run mod finalen er sket uden at indkassere mål.

Og prognosen holdt stik. Det blev en lige kamp der bølgede frem og tilbage, men med få oplagte muligheder for at score.

Ida Bærnholdt kanonerede et frispark op i modsatte hjørne fra 25 meter i det 24. minut. 1-0.

Der var ikke spillet lang tid, før Frederiksværk havde en lignende mulighed, men den gik heldigvis stolpe-ud.

Anden halvleg startede lige så tæt og der var nok også lidt nervøsitet på spil.

Men efter lidt klumpspil på kanten af feltet fik Smillah Sand revet sig fri og efter et træk udplacerede hun målvogteren med en flot afslutning i det lange hjørne. 2-0 til vores favoritter.

Efter 52 minutter fik vi et gult kort og skulle dermed overleve 10 minutter i undertal.
Også den opgave blev klaret. Kampen igennem blev der leveret en solid defensiv indsats.

Det var til stor jubel – og lettelse – blandt de medrejsende supportere da kampens dommer fløjtede finalen af.

En fortjent sejr på 2-0 og Vordingborg IF er pokalmestre💪⚽️💙

U15 pigerne har gang i en fantastisk sæson. For at få flere kampe og mere modstand er de tilmeldt i U16. Pigerne har vundet samtlige kampe i både U15 og U16 – og nu pokalfinalen i U15. Pigerne der er helt suveræne, er de sidste 10 år trænet  af Brian Baran og i trænerteamet er også Tim Lynnerup og Stine Nielsen.  I 2022 opnåede Brian Baran en nominering til Årets Idrætsleder i Vordingborg. Ligesom Pigerne blev nomineret i kategorien store talenter.