Brændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400DGI Huset Vordingborg svømmehal vandlandxl-byg i PræstøStege Stensved præstø og vordingborg begravelse

Anders Munch

Udgivet kl. 12:32, d. 27. maj 2024

Spænding til det sidste

Det blev en spændende og i lange perioder velspillet kamp mod FC Nakskov.

224 tilskuere var på plads og VIF’s herrer lagde et stort pres fra start. Og allerede efter 11 min. bragte Andreas Ginsbo VIF foran med 1-0. Men Nakskov var konstant farlige på hurtige og flot gennemførte omstillinger. Omkring den halve time kunne VIF ikke opretholde presset og kampen blev herfra helt lige. Kort før pausen udligner Nakskov og lige efter pausen bringer de sig foran med 1-2. Målet scoret af kampens bedste spiller Mads Jata. Indtil han blev skiftet ud var han konstant farlig med sin hurtighed og fysiske styrke.

Vi skulle helt til det 86. minut hvor Andreas Ginsbo bliver spillet på kanten af feltet og her afviser han en modstander og scorer til 2-2.

Så troede alle at kampen var slut, men i det 89. minut får Nakskov straffe. Jakob Kruse er millimeter fra at redde.  Kruse tog dog kraftig revanche til sidst. I det 98. minut løber han med frem til et hjørnespark. Og på kampens sidste aktion udligner han – og det er ikke løgn – Thun Arena eksploderede i det største jubelbrøl – der måtte kunne høres i hele byen.

Det uafgjorte resultat kan holdene næppe bruge til noget – da begge hold tabte terræn i topkampen.

Resultat 3-3.

Nakskov havde Mads Jata – kampens bedste spiller – Men Vordingborg IF havde Jakob Kruse – dagens mand i skysovs.

Inden denne spændende kamp, blev Østmøn i serie 4 rundbarberet af et velspillende VIF-mandskab, 7-1 var ikke et mål for meget. Omkring 100 tilskuere overværede denne kamp.

Fodbold er så meget mere og på Thun Arena var fredag aften både sjov og underholdende.