xl-byg i Præstøbegravelse bisættelse Vordingborg Kommune Stege stensved præstøBrændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400DGI Huset Vordingborg svømmehal vandland

Præstø sendte Mern ud af pokalturnering (0-7)

Publiceret

: ,

Dobbelt regnbue og lokalopgør i Mern.

Præstø har hjørnespark i højre side. Merns spillere gør hvad de kan for at forsvare deres mål.

Onsdag aften lagde Mern stadion græstæppe til fodboldkamp mellem Mern UIF og Præstø IF i fodboldens pokalturnering. Omkring 100 tilskuere overværede kampen på en flot sensommeraften. I løbet at aftenen fik himlen over Mern stadion dog en noget anden farve, og tilskuere og spillere kunne nyde en flot dobbelt regnbue over stadion. Heldigvis lagde regnen ikke vejen forbi Mern stadion.

Selv om de 2 mandskaber spiller i hver sig række, Mern i serie 4 og Præstø i serie 3, spillede holdene lige op til hinanden i de første 14 minutter. Men efter et godt opspil i højre side, lykkes det Præstøs angriber Julius Kragh Jørgensen at sætte foden på bolden på det helt rigtige tidspunkt, så bolden uhindret gled bag Merns målmand Jannick Sørensen.

Efter det første mål var det som Merns mandskab gik i stå. De havde svært ved at finde hinanden, og flere gange resulterede det i tilfælde spark op af banen. Præstøspillerne var flere gange hurtige til at udnytte situationen, og fik bolden på deres fødder. Flere af Præstøs angreb mod Merns mål, blev dog også stoppet af Merns bagerste kæde.

Efter 90 minutters spilletid kunne Præstøs spillere juble over en sikker sejr på 0-7 over Mern.
Merns spillere forlod banen meget nedtrykte. Nok mest over at de tabte så stort på hjemmebane. Til gengæld kastede Præstøs spillere vand på hinanden og dansede til høj musik fra det medbragte højtaler.