Brændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400xl-byg i Præstøbegravelse bisættelse Vordingborg Kommune Stege stensved præstøDGI Huset Vordingborg svømmehal vandland

Sport

Nyrådrytter vinder etapeløb

Publiceret

: ,

Den 13 årige cykelrytter, Julius Løvstrup Birkedal, vandt søndag 7. august etapeløbet Randers Bike Week i U15 klassen.

Julius Løvstrup Birkedal er først over stregen

Julius lagde, som nævnt i en anden nyhed her på Vordingborg.in, ud med at vinde enkeltstarten og kunne derefter iføre sig løbet gule førertrøje.
2. etape var et kriterium hvor der skulles køres 7 omgange af 4.2 km. Her kørte Julius sig til en 2. plads i samme tid some vinderen.
3. etape var et klassisk etapeløb i bakkerne omkring Randers. Her hold Julius sammen på løbet og hentede de udbrud der kunne true hans førertrøje. Løbet ender i en samlet sprint som Julius vinder.
4. etape var løbets kongeetape. Her var ruten flyttet vest for Randers, hvor der var nogle lange hårde stigninger. Igen holdt Julius sammen på løbet og ender igen med at sprinte sig til sejren.
Til trods for flere angreb på trøjen undervejs, lykkedes det Julius at holde sammen på feltet og dermed forblive i den gule førertrøje løbet igennem.
Samlet set ender Julius derfor med tre etapesejre og samtidig som samlet vinder af løbet.
I netop dette løb, er der mulighed for at sammensætte hold på tværs af klubber. Julius havde i samarbejde med en af sine sponsorer dannet et hold ved navn Team Stage optik, sammen med fire andre ryttere.
Team stage optik endte med, ud over Julius sejre og gule trøje, at vinde den prikkede trøje og ligeledes vinde holdkonkurrencen.