Vinhuset-Møn-vin-gaveæsker-Stege-490x120
Bogføring og regnskab af Karin O. Jørgensen Vordingborg.
DGI Huset Vordingborg svømmehal vandlandBrændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400begravelse bisættelse Vordingborg Kommune Stege stensved præstøxl-byg i Præstø

Lokal cykelrytter tager sejr i løb

Lokal cykelrytter tager sejr i løb og en samlet andenplads i Campione Pinse Cup.

Julius (i grøn) modtog idrætsprisen på 15.000 kr i Vordingborg i starten af maj ved et arrangement i DGI Huset.

Julius Løvstrup Birkedal i grøn blev samlet nr 2.

Pinsen bød på det traditionsrige Campione Pinse Cup, der består af tre selvstændige løb der samlet udgør et cup afviklet over tre dag. Der kører i alle aldersklasser.

Lørdagens løb blev afholdt i det smukke og bakkede terræn omkring Silkeborg. 2.afdeling Kørtes i Herning og 3. Og sidste løb blev afviklet i Randers.
Lørdagens løb i U15-klassen blev afgjort blandt de fem ryttere der kom afsted i et udbrud. Her blev Julius 3 efter Andreas Stenstrop Madsen og Alexander Luis Svenningsen, der sprintede sig til sejren.
Søndagens løb kørtes på en forholdsvis flad rute, hvilket holdt feltet samlet til det sidste og endte i en massespurt Vundet af Andreas Stenstrop. Nu var han nummer 1, Alexander nummer 2 og Julius Løvstrup Birkedal på tredje pladsen.
Sidste dag var der stejle stigninger på programmet i Randers. Efter en omgang med at samlet felt, lykkedes det Julius at køre alene fra feltet. Efter én omgang var han et minut foran forfølgerne. Men han fortsatte med at øge og kom i mål 4 minutter og 21 sekunder før nummer to.
Den overlegne kørsel på sidste etape og et styrt i feltet i opløbssvinget, sendte Julius op på en samlet anden plads i Campione Pinsecup og som ubestridt vinder af Principia løbet som udgjorde tredje afdeling af Campione cuppen.
PS: Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet til netavisen Vordingborg.in lige under dette opslag i det grå felt. Du kan altid nemt og smertefrit framelde igen.