Bogføring og regnskab af Karin O. Jørgensen Vordingborg.
Brændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400begravelse bisættelse Vordingborg Kommune Stege stensved præstøDGI Huset Vordingborg svømmehal vandlandxl-byg i Præstø

Kønt var det ikke!

VIF deler 2. Pladsen i sjællandsserien.

Det blev aldrig kønt på panteren lørdag eftermiddag, men da de 90 minutter var færdigspillet, var facit en 1-0 sejr til Vordingborg over Herfølge.
Det startede ellers lovende, da Malte Nielsen allerede efter kort tid var alene igennem efter en fin pasning fra Florin Florea, men desværre som så mange gange før, manglede skarpheden hos den unge kant.
Den tendens fortsatte halvlegen ud, da både Viktor Olsen, Florin Florea og Malte Nielsen ikke formåede at omsætte de store chancer.
Det betød, at trods et stort spilovertag, måtte Vordingborg nøjes med 0-0 ved pausen.
Efter pausen blev kampen mere rodet, dog stadig mere Vordingborg i førersædet og et udehold som sjældent blev farlige.
Meget symptomatisk for kampen skulle der et frispark til at lave det afgørende mål. Anfører Jeppe Beck tog ansvar, og sendte bolden direkte i kassen bag Herfølges målmand.
Træner Kenneth Bøv Hansen havde følgende at sige efter kampen:
Det blev aldrig rigtig den kamp vi havde håbet på. Når det er sagt, så skal tingene jo være afgjort før pausen med flere store tilbud og brændte friløbere. Vi lever med en 1-0 sejr, og så glæder vi os over en efterårssæson, som har været mere end godkendt. 26 point og en delt andenplads, må vi bare sige, at vi havde været tilfredse med da vi startede sæsonen i Solrød tilbage i august.