Brændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400DGI Huset Vordingborg svømmehal vandlandbegravelse bisættelse Vordingborg Kommune Stege stensved præstøxl-byg i Præstø
Bager i Nyråd v Vordingborg

Kneben men fortjent sejr

Det var en nervepirrende kamp, da Vordingborg IF lørdag tog imod Solrød på hjemmebane.

Foto privat

Begge hold kæmpede bravt, men det var Vordingborg, der trak det længste strå med en 1-0 sejr.
Efter en første halvleg, hvor Solrød var bedst, tog Vordingborg kontrollen efter pausen. Det var Lucas Mieritz, der blev den store helt, da han i det 93. minut hamrede bolden i nettet med et flot langskud og sikrede Vordingborg sejren.
Lucas Mieritz spillede en fantastisk kamp i midterforsvaret og scorede kampens enlige mål. Jakob Kruse stod også for et par vigtige redninger på to store Solrød chancer, mens Malte Nielsen leverede en imponerende arbejdsindsats og var involveret i flere flotte Vordingborg opspil.
Med god opbakning fra 200 entusiastiske tilskuere på Panteren blev det en intens kamp, hvor Vordingborg IF viste den nødvendige energi og kampgejst. Lad os håbe på mere flot fodboldspil senere på sæsonen!
Næste kamp: 23/3 kl. 12.00 mod NFB – der er ikke langt – så tag en tur til nordfalster og støt drengene.
Næste hjemmekamp  6/4 kl. 12.15 på Panteren – vi ses der.
.
https://vordingborg.in/boerneteater-dag-incl…/85392/ – Tag børn og børnebørn med til en god oplevelse 🙂 Herlig, hyggelig, underholdende traditionsrig børneteaterdag på Teaterhøjskolen Rødkilde. 🙂