begravelse bisættelse Vordingborg Kommune Stege stensved præstøxl-byg i PræstøBrændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400DGI Huset Vordingborg svømmehal vandland

Skolen

Gåsetårnskolen triumferede på udebane

Publiceret

: ,

Gåsetårnskolens forrygende pigeskolefodboldhold spillede sig forleden frem til semifinalen i Sydsjælland-kredsen efter en flot sejr i Toreby mod Sundskolen.

Holdet kom foran i første halvleg, da Ida Bærnholdt bankede bolden i mål fra 25 meters afstand. I anden halvleg kom Sundskolen tilbage og fik udlignet. De havde også et par chancer mere, men stærkt spil af Malou i målet samt hele forsvaret sikrede at kampen sluttede 1-1. Så var der straffesparkskonkurrence:

Her reddede Malou i fin stil Sundskolens andet spark, og da både Mulle, Musse, Malou (jeps, hun scorede også, udover at redde straffe), Nadja og Smilla scorede i sikker stil (Mulle via overliggeren) var sejren i hus.