Vinhuset-Møn-vin-gaveæsker-Stege-490x120
Bogføring og regnskab af Karin O. Jørgensen Vordingborg.
Brændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400DGI Huset Vordingborg svømmehal vandlandbegravelse bisættelse Vordingborg Kommune Stege stensved præstøxl-byg i Præstø

Gåsetårnskolen er kredsfinalevindere

Gåsetårnskolens drengehold i fodbold har vundet Kredsfinalen for Sydsjælland ved at  besejre Hastrupskolen fra Herfølge med 6-3 efter straffekonkurrence.

Gåsetårnskolen varmer op

Dermed er skolens hold blandt de 8 bedste hold i hele Danmark. Sidst skolen opnåede det var i 2014, hvor pigeholdet anført af Lise Møllevang og Anna Kaptain vandt en forrygende kredsfinale.

Holdet kom ellers hurtigt bagud 2-0, men derefter var de faktisk det stærke hjemmehold overlegne. Elias reducerede til 2-1 lige inden pausen, mens udligningen blev sat ind af Oliver Moestrup på et forrygende langskudsmål 10 minutter før tid.

Både ordinær spilletid og omkamp sluttede uafgjort, og så blev sejren sikret på straffespark, hvor var alle 4 skytter var helt sikre, mens målmand Tobias nuppede to spark fra Hastrupskolen.

Helt afgørende for sejren var også en fantastisk opbakning fra Gåsetårnskolens Skolepatrulje. De 20 elever fra 6. årgang formåede med sang og kampråb at skabe en fantastisk lydkulisse, så vi faktisk matchede de 500 tilskuere fra Hastrupskolen. Stærkt gået.

Næste modstander i turneringen bliver Brøndbyvester Skole, en kamp som måske endda skal spilles på Brøndby Stadion. -Det skal nok blive festligt, lyder det fra lærer Mikkel Strange.