Stege Stensved præstø og vordingborg begravelsexl-byg i PræstøBrændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400DGI Huset Vordingborg svømmehal vandland

Anders Munch

Udgivet kl. 06:55, d. 30. maj 2023

Spænding til det sidste

Der var spænding for alle pengene, da vores Sjællandsserie fredag aften hentede 1 point med hjem fra Såby.

Vi vidste på forhånd, at der ventede en svær kamp mod et hold, som stadig er med i kampen om oprykningspladsen til Danmarksserien, og i øvrigt har hele 4 spillere i top 10 på topscorerlisten i sjællandsserien.
Først og fremmest skal der lyde en kæmpe tak til de tilskuere der var taget med bussen til Såby og var med til at skabe en glimrende stemning for afviklingen af en kamp i sjællandsserien.
Kampen startede i et højt tempo med en masse dueller og glimrende spil fra begge hold, uden hverken vi eller Såby kom frem til de store chancer.
Efter 22 minutter blev en god clearing fra Steen Jensen pludselig til en friløber, og alene igennem svigtede Yasar Uysal ikke og bragte os foran 1-0.
Normalt plejer vi ikke bruge meget tid på dommeren, men hvordan det blot blev til et gult kort da Såbys anfører midtvejs i første halvleg valgte at stoppe Jesse Hyldahl i en omstilling, med et karatespark i hovedhøjde, er vi stadig her et par dage derpå forundret over! Derudover skal der lyde en stor ros til dommeren for en flot dømt kamp, men vi ærgrer os selvfølgelig over beslutningen som kunne have ændret kampens udfald.
En mand i overtal satte vi os på kampen og pressede på, for at få bragt os på 2-0. Tættest på kom vi, da Frederik Frederiksen i nærmest tomt mål fik misstimet sit hovedstød, og i stedet for at bringe os på 2-0 fik begået frispark da han rørte bolden med hånden.
Anden halvleg startede igen jævnbyrdigt, men som kampen skred frem fik vi sværere og sværere ved at vinde vores dueller, hvorfor Såby fik lagt et tungt pres mod vores mål. Efter 72 minutter gik den desværre ikke længere, og Såby fik udlignet på en repost.
Vi havde fortsat vores muligheder på et par omstillinger, hvor både Chris Nlele, Malte Nielsen og Frederik Frederiksen et par gange var lige ved og næsten.
Det var dog Såby som var klart bedst og flere gange var tæt på 2-1, havde det ikke været for en fremragende indsats af målmand Jakob Kruse.
Det blev altså ved de 1-1. Et resultat vi kan være meget tilfredse med, og altså endnu et point mod et tophold oven på sidste weekends kamp mod Tuse.
Næste kamp er på lørdag d. 3/6 hvor vi hjemme tager imod NFB i et opgør hvor 3 point med stor sandsynlighed vil sikre os en sæson mere i sjællandsserien.