xl-byg i PræstøBrændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400Stege Stensved præstø og vordingborg begravelseDGI Huset Vordingborg svømmehal vandland

Flot sæsonstart for SFC

Begge Sydsjællands Floorball Clubs (SFC) to seniorhold kom søndag flot fra start i deres respektive rækker i de første kampe i Danmarksturneringen på hjemmebanen i Iselingehallen.

Dagen SFC-Herrehold. Foto Vordingborg.in

Herreholdet lagde i rækken, serie 1 øst, ud mod Greve FCs 2. hold.

Indtil midt i første periode så det ud til at blive en lige kamp. Begge hold skulle lige finde sig til rette på banen. Spillet var lige fordelt og med et mål til begge hold bølgede spillet frem og tilbage. Som kampen skred frem fik SFC et overtag i spillet og kunne gå til pause med en snæver føring på 2-1.

Anden og tredje periode mindede meget om hinanden. Hjemmeholdet sad på det meste af spillet, og Greve kom relativt sjældent frem til de gode chancer. Det der var, blev fint klaret af de to SFC-målmænd; Jakob Ørnstrup og Sabrina Haugsted. Begge perioder endte med en 4-0-stilling, så kampens resultat endte med en overbevisende sejr til SFC på 10-1. En god start ikke mindst fordi der var flere af dagens spillere, der for første gang var i kamp for klubben.

Dagen målscorere fordelte sig således: Anfører Alex Christensen 2, Jacob Svan 2, Torben Mølvig 1, Tobias Johansen 1, Nikolaj Martins 1, Steffen Reginold 1, Michael Holm 1, Mikkel Rosquist 1.

SFC-anfører Alex Christensen hilser på Greves anfører inden kampen. Både herre- og damekampen blev i øvrigt dømt af professionelle dommere fra Floorballligaen. Foto Vordingborg.in

Alt mens herrekampen gik mod en sikker sejr til hjemmeholdet, kunne klubbens damehold fra sidelinjen se til. De skulle efterfølgende på banen mod gæsterne fra FF København i rækken, 1. division.

Den kamp blev noget mere tæt spillet end herrekampen. Begge hold kom frisk over banen, og gav hinanden en ret lige kamp, hvor der blev givet og taget.

Det var gæsterne, der kom bedst fra start, da det lykkedes at score efter cirka seks minutters spil. SFC svarede dog relativt hurtigt igen og fik udlignet. Faktisk var det holdets eneste debutant, Charlotte Juul Jensen, der efter godt ti minutters spil bragte lighed på måltavlen til 1-1, og sådan sluttede første periode også.

Dagen SFC-Damehold. Foto Vordingborg.in

Anden- og tredje periode fortsatte som den første med tæt spil, pænt tempo og chancer til begge hold. Perioden eneste scoring tilfaldt hjemmeholdet, da Camilla S. Nielsen optimistisk lagde pres på en af FFKs forsvarsspillere i en egentlig for FFK ufarlig situation. Forsvarsspilleren forsøgte sig med en halvskidt pasning til en anden forsvarsspiller. Her var Camilla S. Nielsen hurtig, fik opfanget bolden og afsluttet udefra, inden de to FFK-spillere fik orienteret sig.

I tredje periode lykkedes det SFC-holdet at score to gange yderligere, uden at gæsterne fik bolden i mål. Målene blev scoret i sidste del af perioden. Indtil da havde FFK chancerne og kæmpede indædt for det udlignende mål. Således var intet var afgjort, før ret sent i kampen.

De to sidste mål blev scoret af Camilla S. Nielsen og anfører Louise Suensen Holm. Kampen endte dermed 4-1 til SFC.
______________________________________________

Hjælp og vind: Hjælp os med at få en bedre gratis netavis ved at tilmelde dig nyhedsbrevet under denne artikel. Flere læsere, flere tilmeldinger, så kan vi lave en bedre avis.

Samtidig deltager du i lodtrækningen af store gavekort gældende til handelsstandsforeningerne i Stege, Præstø og Vordingborg.

Der udloddes tre gavekort. To på 2000 kr. og et på 1000 kr.