xl-byg i PræstøStege Stensved præstø og vordingborg begravelseDGI Huset Vordingborg svømmehal vandlandBrændeovn-m-miljø-Vordingborg-Arnestedet-200x400

Anders Munch

Udgivet kl. 08:56, d. 19. aug 2024

Brændte chancer ødelagde debuten

Lørdagens kamp mod ØUB var sat op.

Der skulle spilles seværdigt fodbold og med det skaffe den første sejr i lang tid. Efter en kold start, kom vi i gang. Presset lå højt og kanterne kom frem til afslutninger eller indlæg. En dum (men nødvendig) vandpause ødelagde det momentum vi havde. Resten af 1.halvleg falder lidt fra hinanden. Vi burde dog havde ført her.
2.halvleg sætter vi igen tryk på og presser højt. Her undgår vi vandpausen og kommer frem til 4-5 chancer, som desværre heller ikke kaster mål af sig. Træværket redder ØUB 2-3 gange. Og så sker det som altid sker. Et hjørnespark til ØUB bliver ikke clearet samt en mærkelig situation og gæsterne er foran 0-2. En mavepuster. Vi formår dog at lægge et nyt pres og Brogaard får 7 min før tid reduceret til resultatet 1-2. Vi må bare erkende at brændte chancer desværre ikke giver point. Heller ikke på hjemmebane hvor vi ellers gerne vil være ubesejret. Vi forsøger igen 31/8 kl. 14 hvor Holbæk/Jernløse kommer forbi.
Tak til alle fremmødte for støtten og en speciel stor tak for hjælpen til klubbens U14 piger der var boldpiger til kampen